Vores største stand hidtil på Scanpack vil bugne af nyheder

Årets messe afholdes 4.–7. oktober i Göteborg, og markedsføres som «The Packaging Event for a New Era». Her kan du få styr på aktuelle trends og følge branchens udvikling fremadrettet. Du vil få adgang til nye emballageløsninger, som maksimerer afkastet i hele værdikæden. Messen er også et vigtigt mødested for at opbygge netværket med aktører i emballageverdenen.

Fokusområderne på messen er digitalisering og ny teknologi, bæredygtighed og cirkulær økonomi, samt nye materialer og smart emballage.

På baggrund af den store vækst i Lexit dette år, glæder vi os til at fylde vores største stand hidtil på Scanpack – 150m2 vil bugne med spændende nyheder og det bedste vi har af smarte etiketløsninger og automatiseret produktmærkning – og vi vil ses! De store solide nyheder på maskinfronten skal med, og vi viser nyeste modeller fra Delford, ELS, og Nobac, samt automatisk pakning med Jasa Sleever Solution. Derudover har vi nu Markem-Imaje med på holdet, og vi vil præsentere spændende kvalitetsprodukter, såsom inkjet mærkningsprinter, voksprinter, folieprinter, etiket-applikator og pallemærkere m.m.

Kom forbi standen, se den store etiketudstilling og få en gennemgang af forskellige materialer og løsninger, som kan effektivisere etiketteringen i din virksomhed, og samtidig øge produkternes synlighed på butikshylderne

Kode, som giver dig gratis billet

Ved bestilling af billet på Scanpacks hjemmeside (sort knap nedenfor) indtaster du følgende "promo code" (Under step 3 i det der skal udfyldes) for at få gratis billet: bpduhw-22014

Besøg os på stand A01:22