Laptop som viser skjermbilde
Share on facebook
Share on linkedin

Vores nye hjemmeside viser dig bredden af hvad Lexit tilbyder

Vi har arbejdet grundigt med vores nye hjemmeside, som nu går i luften. Hensigten er at etablere en struktur, et indhold og et design som bedre viser dig helheden i de løsninger vi tilbyder på tværs af vores fagområder. Det vil gøre det lettere at få indblik i, hvordan vores løsninger er sat sammen, og hvordan vi kan bidrage til at forenkle og effektivisere vores kunders forretningsprocesser.

Vi præsenterer Lexits løsninger under to overskrifter: (1) Datafangst & digitalisering og (2) Etiketter, emballage & mærkningsløsninger.

Under Datafangst & digitalisering er beskrivelserne af, hvad vi tilbyder, delt ind i applikationsområder, som for eksempel løsninger til Lager og Logistik eller Retail, salg og service. Løsningerne er sat sammen baseret på vores kompetencer og erfaring indenfor industriel software, datafangst og enterprise mobility, print, IoT og RFID-løsninger, samt POS-udstyr og selvbetjeningskiosker.

Under Etiketter, emballage & mærkningsløsninger ønsker vi at vise alt det, Lexit tilbyder, frem som en virksomhed har brug for til effektiv mærkning: Etiketter og emballage, mærkningsudstyr til produktion og andre arbejdsprocesser, og software til understøttelse af det digitale arbejdsflow i etiketdesign og bestilling samt styring af mærkningen i produktionen. Derudover har vi også infosider om vores datterselskab Foptec, som tilbyder markedets bedste softwareløsning til ingrediensberegninger og deklarationshåndtering.

Vores kundereferencer og kundecases er hevet frem for at illustrere, hvad vi kan bidrage med. Vi har enormt mange gode og vigtige kundehistorier, som vi er stolte af at fremvise, og flere kommer til!

Vi har også lagt nogle sider op, som fortæller hvordan det er at arbejde i firmaet, og hvad vi kan tilbyde nye ansatte. Lexit er i stærk vækst, og hele tiden ude efter at tiltrække nye dygtige medarbejdere, som kan bidrage til at gøre os endnu bedre.

Hvis du sidder inde med kundskaber, du mener vi kan have nytte af, eller dit firma har udfordringer, som vi kan finde gode løsninger på, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Se alle vores aktuelle sager

CEO – LEXIT GROUP KONSERN

Sjur Skjæveland

Skjæveland har vært CEO for Lexit-konsernet siden august 2019. Før han tok over ledelsen av Lexit, var Skjæveland leder for strategi og forretningsutvikling i Orkla Confectionery & Snacks, et av forretningsområdene i Orkla-konsernet. Han har bred internasjonal erfaring fra ulike leder-, rådgiver- og styreroller innen merkevarer, næringsmidler, media, teknologi og management consulting fra blant annet Schibsted og Bain & Co. Skjæveland har en mastergrad i internasjonal business fra Columbia University i New York, samt en bachelor fra Universitet i Oslo i tillegg til å ha gjennomført executive utdanning med IMD.

Mr. Skjæveland has been CEO of Lexit Group since august 2019. Before Lexit, he was Head of Strategy and Business Development at Orkla Confectionery & Snacks, a division of the Orkla Group, the leading FMCG-company in the Nordics. Prior experience includes leadership roles at Schibsted and Bain & Co. He has extensive international experience from different leadership, advisory and board positions in FMCG, media, technology and management consulting. He holds a Master Degree in International Finance and Business from Columbia University in NYC and a Bachelor Degree from the University of Oslo.