Laptop som viser skjermbilde

Vores nye hjemmeside viser dig bredden af hvad Lexit tilbyder

Vi har arbejdet grundigt med vores nye hjemmeside, som nu går i luften. Hensigten er at etablere en struktur, et indhold og et design som bedre viser dig helheden i de løsninger vi tilbyder på tværs af vores fagområder. Det vil gøre det lettere at få indblik i, hvordan vores løsninger er sat sammen, og hvordan vi kan bidrage til at forenkle og effektivisere vores kunders forretningsprocesser.

Vi præsenterer Lexits løsninger under to overskrifter: (1) Datafangst & digitalisering og (2) Etiketter, emballage & mærkningsløsninger.

Under Datafangst & digitalisering er beskrivelserne af, hvad vi tilbyder, delt ind i applikationsområder, som for eksempel løsninger til Lager og Logistik eller Retail, salg og service. Løsningerne er sat sammen baseret på vores kompetencer og erfaring indenfor industriel software, datafangst og enterprise mobility, print, IoT og RFID-løsninger, samt POS-udstyr og selvbetjeningskiosker.

Under Etiketter, emballage & mærkningsløsninger ønsker vi at vise alt det, Lexit tilbyder, frem som en virksomhed har brug for til effektiv mærkning: Etiketter og emballage, mærkningsudstyr til produktion og andre arbejdsprocesser, og software til understøttelse af det digitale arbejdsflow i etiketdesign og bestilling samt styring af mærkningen i produktionen. Derudover har vi også infosider om vores datterselskab Foptec, som tilbyder markedets bedste softwareløsning til ingrediensberegninger og deklarationshåndtering.

Vores kundereferencer og kundecases er hevet frem for at illustrere, hvad vi kan bidrage med. Vi har enormt mange gode og vigtige kundehistorier, som vi er stolte af at fremvise, og flere kommer til!

Vi har også lagt nogle sider op, som fortæller hvordan det er at arbejde i firmaet, og hvad vi kan tilbyde nye ansatte. Lexit er i stærk vækst, og hele tiden ude efter at tiltrække nye dygtige medarbejdere, som kan bidrage til at gøre os endnu bedre.

Hvis du sidder inde med kundskaber, du mener vi kan have nytte af, eller dit firma har udfordringer, som vi kan finde gode løsninger på, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Se alle vores aktuelle sager