Vi styrker etiketproduktionen med opkøb af Etikettforum AS

Lexit Group har indgået aftale om opkøb af Etikettforum AS i Trondheim, og styrker med dette den totale satsning i Midt- og NordNorge. Alle ansatte rykker med videre, og tidligere ejer John Olav Raanes vil fortsat have det overordnede ansvar for den daglige drift, og rapporterer til Leif Persson, lederen af Lexits labelvirksomhed.

Etikettforum omsætter årligt for ca 6. millioner NOK og har tre ansatte. De har en moderne maskinpark, er stærke på digitaltryk, og kan tilbyde hurtig levering af små etiketserier. Lexit vil med dette opkøb styrke sin position som en af de førende aktører på etiketmarkedet, gennem øget kapacitet og fleksibilitet i tillæg til lokal tilstedeværelse og nærhed til kunderne. Driften bliver koordineret med Lexits hovedtrykkeri i Mölnlycke.

På sigt planlægges en sammenlægning af trykkeriet og vort afdelingskontor i Tiller (Trondheim), for at kunne opfylde ambitionerne om stærk vækst i tiden fremover. Salgsteamet på etiket er allerede fordoblet ved nyansættelsen af to etiketsælgere, som starter til januar.

– Jeg har længe ønsket, at den virksomhed jeg har bygget op gennem de sidste årtier, skal videreføres og vokse sammen med en stor og seriøs aktør som Lexit. Jeg er meget tilfreds og motiveret for den videre indsats.

John Olav Raanes, tidligere eneejer af Etikettforum

– Det glæder os meget at kunne erhverve Etikettforum. John Olav og hans personale gør et vældigt godt job med at betjene deres kunder. Vi vil afgjort udvikle os og vokse med denne virksomhed, og være nærmere vores kunder, hvor der er brug for det.

Leif Persson