Etikettruller med hvite etiketter uten trykk

Utrykte etiketter/neutrale

Vi producerer og lagerfører et bredt sortiment af neutrale etiketter, som brugeren selv kan printe ønsket information på, enten ved hjælp af et farvebånd/termo transfer bånd monteret i printeren, eller med en direkte termoprinter, hvor trykket påføres ved hjælp af varme (etiketmaterialer med et varmefølsomt lag på papiret). Brugsområderne er ofte etiketter for til yderemballagemærkning (D-pak/T-pak) samt lager og logistik.

Vi lagerfører formater som følger de almindelige standarder på det skandinaviske markedet.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.