Trykte etiketter

Etiketter var tidligere kun en informationsbærer, men har udviklet sig til at blive en vigtig markedsføringskanal med forskellige funktioner og formål.

Vi har en produktion tilpasset alle typer etiketter, alt fra små oplag, som produceres digitalt, til store serier og etiketporteføljer til traditionel produktion. Dette, kombineret med en efterbehandlingsafdeling som håndterer alle typer lak (mat, blank, spot, printbar), laminering, metalliserede emner/folieprægning (cold foil), variable data, spejlvendt tryk (CMYK) og limside tryk (bagsidetryk i op til 2 farver) har vi alle muligheder i eget hus. Vi producerer etiketter i alle farver og faconer, med og uden lim.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.