Touchskærme

De fleste leverandører af POS- og butiksdataløsninger anvender i dag touchfunktionalitet i sine løsninger. Efter smartphonens indtog er det blevet intuitivt at pege på en skærm for at udføre en handling. Traditionelt har touchskærme ikke haft en formfaktor som gjorde at de så særligt godt ud ved salgspunktet, og begrænsninger i teknologien gjorde dem langsomme at arbejde med.

Robuste og stabile

Touchskærme (også kaldet berøringsskærme) fra Lexit er udført med aluminiumschassis, hvilket gør at de er både robuste, mere stabile og holder længere. Æstetikken er også kraftigt forbedret, og gør at de nu passer lige så godt ind ude hvor kunderne færdes som i kassepunktet.

Vores touchskærme leveres med forskellige typer touch-teknologi og fås i størrelser fra 10” til 50”.

PRODUCENTER

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.

Andre kundereferencer