Tillægsudstyr

Alle vores løsningspakker kan suppleres med forskelligt tillægsudstyr. Det kan være produkter som kasseskuffer i forskellige størrelser, NFC læsere, minitastaturer, kundedisplay og kundevendte skærme. De fleste af disse produkter lagerføres lokalt.

Vi har også stor ekspertise i at konfigurere udstyret så det fungerer optimalt i kundens løsning. Samtidig er vi også behjælpelige med at udlåne udstyr i en testfase, så kunden kan være sikker på at løsningen fungerer som forventet.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

• Kasseskuffer

• NFC læsere

• Minitastatur

• Kundedisplay

• Kundevendte skærme

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.

Andre kundereferencer