industriel kodning og mærkning

Vi løser dagligt kundernes udfordringer ved at forenkle arbejdsprocesser og effektivisere rutiner, og det med stort engagement fra vores dygtige medarbejdere. En stor del af vores kunder findes i levnedsmiddelbranchen, og hovedfokus for os er at skræddersy mærknings- og pakkeløsninger, som giver effektivitet i produktionslinierne hos kunden, hele vejen fra tilpassede maskiner til produktion og påsætning af forskellige etiketter.

Portrettbilde

Thomas Karlsen | Salgsingeniør Kodning og Mærkning

SALG MÆRKNINGUDSTYR

Hvilke arbejdsopgaver har du?
Jeg arbejder med salg af mærkningudstyr. Jeg har base i Trondheim, men arbejder i et salgsteam med projekter over hele landet, og noget i Sverige. Vi hjælper kunden med at finde den bedste og mest effektive måde at få mærket sine produkter på. For eksempel at automatisere etikettproces og datomærkning.

Hvad skal man være god til for at arbejde i din afdeling?
Teknisk interesse er en stor fordel, samt at være social og ikke bange for at møde mennesker. Det er vigtigt at kunne samarbejde godt med kollegaer, diskutere kundens udfordringer og ønske at finde løsninger på disse. Man skal også være løsningsorienteret.

Hvilke opgaver er mest spændende?
Jeg synes det er spændende at hjælpe kunden med at vælge de rigtige og mest lønsomme løsninger. Være med i et projekt fra starten af og give kunden råd og tips om, hvilken type løsninger der er bedst for dem. Jeg kan lide at følge et projekt fra starten af og helt til slutproduktet er i drift.

Hvorfor skal man søge job hos Lexit Group?
Lexit er en spændende og tryg arbejdsplads, hvor ikke to dage er ens. Her må vi arbejde med mennesker både internt og eksternt. I min afdeling lærer vi, hvordan en produktionsvirksomhed fungerer, og hvordan den kan automatiseres til at blive mere effektiv. Det er store udviklingsmuligheder for dem, der ønsker det og har ambitioner i Lexit.

Portrettbilde

Annett Malmo | Forretningsudvikling Label & Packaging

FORRETNINGSUDVIKLING

Hvilke arbejdsopgaver har du?
Jeg har en varierende arbejdshverdag med mange forskellige arbejdsopgaver – alt fra leverandørkontakt til kundeopfølgning, projektgennemførsel og forretningsudvikling. Dette er et kontinuerligt arbejde for hele tiden at sikre at vi har den produktsammensætning, vores kunder har behov for, samtidig med at vi hele tiden stræber efter at ligge på forkant af hvad markedet ønsker og vores konkurrenter tilbyder. Mine primære opgaver er at sørge for effektivt arbejdsflow og optimal produkttilgængelighed, samt sørge for at vores salgsapparat har et innovativt og bredt produktsortiment at tilbyde vores kunder.

Hvad skal man være god til for at arbejde i din afdeling?
Det er en fordel med en interesse for emballagfaget og forståelse for produktion og pakkeprocesser (produktmærkning). Du skal kunne lide at arbejde i tværfaglige teams (samarbejde/teamorienteret). Du bør have gode kommunikationsevner og være god til at bygge samarbejdsrelationer, både internt og eksternt. Foretrukne egenskaber: målbevidst, tillidsskabende, velorganiseret og struktureret.

Hvilke opgaver er mest spændende?
Jeg synes det er vældigt tilfredsstillende når vi opnår de målsætninger vi sætter os – om det er en ny kunde, et nyt agentur, udvikling af en ny produktløsning eller forbedringsændring internt. Uafhengigt af målsætningen/arbejdsopgaven så er den bedste følelse, når vi opnår gode resultater i fællesskab.

Hvorfor skal man søge job hos Lexit Group?
Lexit Group er en tryg arbejdsplads med et godt kollegialt miljø. Et fremtidsrettet selskab med store vækstambitioner. Det er op til hver enkelt i firmaet at forme/tilrettelægge sin egen arbejdshverdag. Her findes der store udviklingsmuligheder for den som er villig til at klø på og tage ansvar.

Ørjan Saur | Servicetekniker

LEVERANSE OG SERVICE

Hvilke arbejdsopgaver har du?
Arbejdsdagen indeholder et bredt udvalg af opgaver, med en kombination af IT, mekanik og elektronik. De mest hyppige arbejdsopgaver er nok installation og service af udstyr til fødevareindustrien. Derudover er der en god del telefonsupport og fjernhjælp.

Hvad skal man være god til for at arbejde i din afdeling?
For at lykkes i vores afdeling er det vigtigt at have god teknisk forståelse og desuden være løsningsorienteret. Evnen til at se udfordringerne fra kundens perspektiv er også vigtig for at optimere udstyret efter deres behov.

Hvilke opgaver er mest spændende?
Den mest spændende del af jobbet er nok installation af nyt udstyr. Dette giver ofte anledning til at udfordre og udvikle færdighederne, især når uforudsete forhindringer opstår. Ingen installationer er ens, og tilpasninger og modifikationer undervejs giver rum til at udfolde kreativiteten.

Hvorfor skal man søge job hos Lexit Group?
Vores hyggelige kolleger og gode arbejdsmiljø er en god grund, sammen med det at få muligheden for at udvikle sig selv undervejs.