delvist ejede selskaber

Vi tror på et kreativt samarbejde og faglig frihed hos den enkelte for at skabe et dynamisk arbejdsmiljø – og altid med fokus på vores kunder. Det er så enkelt som at hvis kunden lykkes, lykkes vi. Og det gør vi sammen, på tværs af vores afdelinger. Vi leder derfor efter holdspillere med et åbent sind og spændende kundskaber og erfaring i bagagen som vil følge med os videre i udviklingen af både nuværende og nye løsninger.

Share on facebook
Share on linkedin
Portrettbilde

Patrik Samuelsson | Softwareudvikler

delvist ejede selskaber

Hvilke arbejdsopgaver har du?
Arbejdsopgaverne varierer meget mellem softwareudvikling, support til salgsfunktionen, og uddannelse.

Hvad skal man være god til for at arbejde hos Foptec?
Vi er et softwareudviklingsfirma, så programmering, systemarbejde samt databaser er en forudsætning for at arbejde her. Vores software henvender sig først og fremmest til levnedsmiddelvirksomheder, så en forståelse/ interesse for levnedsmiddeldata er godt at have.

Hvilke opgaver er mest spændende?
At kunne udvikle en software som passer kunden. De udfordringer som findes i branchen kan vi adressere med en digital løsning.

Hvorfor skal man søge job hos Lexit Group/Foptec?
Foptec er et lille firma i koncernen, og kan agere hurtigt. Vi ejer hele processen, fra kundekrav til færdig løsning. Det er spændende at se, at det, vi udvikler får betydning ude i levnedsmiddelindustrien. Vi har en fin stemning med sunda værdier. Alla som arbejder i Foptec har en rolle som gør en forskel og påvirker udviklingen af firmaet.

CEO – LEXIT GROUP KONSERN

Sjur Skjæveland

Skjæveland har vært CEO for Lexit-konsernet siden august 2019. Før han tok over ledelsen av Lexit, var Skjæveland leder for strategi og forretningsutvikling i Orkla Confectionery & Snacks, et av forretningsområdene i Orkla-konsernet. Han har bred internasjonal erfaring fra ulike leder-, rådgiver- og styreroller innen merkevarer, næringsmidler, media, teknologi og management consulting fra blant annet Schibsted og Bain & Co. Skjæveland har en mastergrad i internasjonal business fra Columbia University i New York, samt en bachelor fra Universitet i Oslo i tillegg til å ha gjennomført executive utdanning med IMD.

Mr. Skjæveland has been CEO of Lexit Group since august 2019. Before Lexit, he was Head of Strategy and Business Development at Orkla Confectionery & Snacks, a division of the Orkla Group, the leading FMCG-company in the Nordics. Prior experience includes leadership roles at Schibsted and Bain & Co. He has extensive international experience from different leadership, advisory and board positions in FMCG, media, technology and management consulting. He holds a Master Degree in International Finance and Business from Columbia University in NYC and a Bachelor Degree from the University of Oslo.