DATAFANGST OG DIGITALISERING

Vores løsninger er typisk en kombination af software, mærkning, hardware og service, tilpasset branche og anvendelsesområde. Fagområderne omfatter blandt andet RFID, datafangst, industriel IoT, device management, POS/retail og mærkningsløsninger.

Eivind Eriksen | Key Account Manager

SALG DATAFANGST OG DIGITALISERING

Hvilke arbejdsopgaver har du?
Mine arbejdsopgaver består i salg af software- og hardwareprodukter – som tilsammen udgør det, vi kalder løsningssalg. Min opgave er i høj grad at afdække behov hos kunden, som de måske ikke selv er opmærksomme på, men som kan hjælpe dem videre på vejen i form af reducerede omkostninger og øget effektivitet. Meget af mit virke drejer sig om at være en god teknologipartner for kunden gennem hele værdikæden.

Hvad skal man være god til for at arbejde i din afdeling?
Inden for løsningssalg skal du være løsningsorienteret og have lyst til udvikling både hos Lexit og hos kunden. Herunder er det meget vigtigt at opbygge gode og solide relationer, så vi kan optræde som en sikker og pålidelig sparringspartner.

Hvilke opgaver er mest spændende?
Det er altid spændende at være med på digitaliseringsrejsen sammen med kunden. At have en vision og et mål, som vi sammen når og sætter i drift, er meget givende.

Hvorfor skal man søge job hos Lexit Group?
Hos Lexit får du mulighed for at udvikle dig i takt med markedet og ny teknologi, der er på vej. Du får også mulighed for at arbejde med mange spændende mærkenavne og kunder både nationalt og nordisk – hvor hovedfokus altid vil være at finde den bedst mulige løsning for kunden.

Portrettbilde

Harald Berntsen | Udvikling software

SOFTWAREUDVIKLING

Hvilke arbejdsopgaver har du?
Jeg arbejder med udvikling og har personaleansvar for udviklerne.

Hvad skal man være god til for at arbejde i din afdeling?
Det er en fordel at være meget interesseret i programmering og design af software. Dem som bliver gode til dette er ofte vældigt engagerede i at udvikle sig og lære sig nye ting i programmeringssprog og biblioteker. Enkelte sidder om aftenen og lærer sig det nye som kommer. Derudover er det en fordel at kunne samarbejde med sine kollegaer og dele ting man kan eller har lært sig.

Hvilke opgaver er mest spændende?
Det mest spændende er, når vi skal udvikle nye produkter, og følelsen af at skabe noget er stærk. Når vi laver noget nyt, som mange mennesker og kunder vil få stor nytte af at bruge. Det samme gælder når vi udvider eksisterende løsninger til at indeholde nye funktioner som forbedrer løsningen radikalt.

Hvorfor skal man søge job hos Lexit Group?
Hvis du kan lide et fagligt stærkt miljø, hvor der er korte beslutningsgange og frihed under ansvar. Et sted hvor du designer, udvikler og laver software hver dag. Hvor der er et lille og uformelt miljø, hvor du er til stede og bliver set og hørt. Hvis du kan lide at udvikle webløsninger på frontend, backend eller udvikle mobile løsninger til Android eller IOS baseret på Xamarin-platformen. Hvis du kan lide at utvikle hardware-nære løsninger, som kommunikerer med interne eller eksterne enheder, eller datafangst og IoT.

Christian Nilsen | Servicetekniker

LEVERANCE OG SERVICE

Hvilke arbejdsopgaver har du?
Jeg arbejder primært med opsætning og service på vores datafangstløsninger over for kunder. Derudover er der en del support over telefon og e-mail.

Hvad skal man være god til for at arbejde i din afdeling?
Man skal være teknisk anlagt og god til at prøve selv. Det er også nødvendigt at være komfortabel med at tale med kunder.

Hvilke opgaver er mest spændende?
At samle de forskellige løsninger, vi leverer, til et samlet produkt og se det i brug.

Hvorfor skal man søge job hos Lexit Group?
Hvis du ønsker en varieret hverdag med en høj læringskurve, så passer du godt ind her.