DATAFANGST OG DIGITALISERING

Vores løsninger er typisk en kombination af software, mærkning, hardware og service, tilpasset branche og anvendelsesområde. Fagområderne omfatter blandt andet RFID, datafangst, industriel IoT, device management, POS/retail og mærkningsløsninger.

Share on facebook
Share on linkedin
Portrettbilde

Helge Stenstvedt | Key Account Manager

SALG DATAFANGST

Hvilke arbejdsopgaver har du?
Salg af «datafangstudstyr» til større firmaer i Norge. Udstyret bruges til at effektivisere logistikken. Opgaven er ofte at sætte mig ind i, hvad kunderne har behov for, og ud fra dette foreslå udstyr som vil kunne gøre et godt job i mange år fremover.

Hvad skal man være god til for at arbejde i din afdeling?
Med mange store kunder med komplicerede processer, for eksempel offentlige udbud, er det vigtigt at vi tænker nøje igennem hvad vi tilbyder og hvordan vi tilbyder det. Det er også vigtigt at finde elementer og løsninger, som vi med vores brancheerfaring ved vil komme til nytte i løbet af aftaleperioden, som kan variere fra 2 – 6 år, og sørge for at alle parter ved både hvad de siger ja til og ikke mindst hva de siger nej til.

Hvilke opgaver er mest spændende?
At bidrage til ændringsprocesser hos kunderne er altid spændende. Det er en fornøjelse at snakke med kunder, som har klare mål om hva de skal have, og en givende opgave.

Portrettbilde

Mikael Thorsgaard | Software Sales Manager

SALG DIGITALISERING

Hvilke arbejdsopgaver har du?
Mine arbejdsopgaver er at støtte salgsapparatet ved at bistå i salgsprocessen på løsningssalg, samt at udvikle vors software produktportefølje sammen med vores udviklingsafdeling. Desuden har jeg ansvaret for afdelingens resultater og personale.

Hvad skal man være god på til for at arbejde i din afdeling?
Man skal være løsningsorienteret, ha gå-på-mod og se muligheder, hvor andre ser udfordringer.

Hvilke opgaver er mest spændende?
Jeg kan bedst lide at udvikle nye produkter baseret på ny teknologi, som giver forøget effektivitet hos vores kunder.

Hvorfor skal man søge job hos Lexit Group?
I Lexit får man mulighed for at bruge sine færdigheder fuldt ud, samt at udforske ny teknologi og arbejde med spændende kunder og mærkenavne.

Portrettbilde

Harald Berntsen | Udvikling software

SOFTWAREUDVIKLING

Hvilke arbejdsopgaver har du?
Jeg arbejder med udvikling og har personaleansvar for udviklerne.

Hvad skal man være god til for at arbejde i din afdeling?
Det er en fordel at være meget interesseret i programmering og design af software. Dem som bliver gode til dette er ofte vældigt engagerede i at udvikle sig og lære sig nye ting i programmeringssprog og biblioteker. Enkelte sidder om aftenen og lærer sig det nye som kommer. Derudover er det en fordel at kunne samarbejde med sine kollegaer og dele ting man kan eller har lært sig.

Hvilke opgaver er mest spændende?
Det mest spændende er, når vi skal udvikle nye produkter, og følelsen af at skabe noget er stærk. Når vi laver noget nyt, som mange mennesker og kunder vil få stor nytte af at bruge. Det samme gælder når vi udvider eksisterende løsninger til at indeholde nye funktioner som forbedrer løsningen radikalt.

Hvorfor skal man søge job hos Lexit Group?
Hvis du kan lide et fagligt stærkt miljø, hvor der er korte beslutningsgange og frihed under ansvar. Et sted hvor du designer, udvikler og laver software hver dag. Hvor der er et lille og uformelt miljø, hvor du er til stede og bliver set og hørt. Hvis du kan lide at udvikle webløsninger på frontend, backend eller udvikle mobile løsninger til Android eller IOS baseret på Xamarin-platformen. Hvis du kan lide at utvikle hardware-nære løsninger, som kommunikerer med interne eller eksterne enheder, eller datafangst og IoT.

Portrettbilde

Robin Thorvaldsen | Serviceingeniør

LEVERANCE OG SERVICE

Hvilke arbejdsopgaver har du?
Jeg arbejder mest med installation og leverance af Lexits software systemer. Har også support-mails og telefoner dagligt.

Hvad skal man være god til for at arbejde i din afdeling?
Man skal have teknisk indsigt og ikke være bange for at prøve selv.

Hvilke opgaver er mest spændende?
Installation af software-løsninger, og se hvordan løsningerne gør kundens arbejde lettere.

Hvorfor skal man søge job hos Lexit Group?
Fordi det er godt miljø og hyggelige kollegaer.

CEO – LEXIT GROUP KONSERN

Sjur Skjæveland

Skjæveland har vært CEO for Lexit-konsernet siden august 2019. Før han tok over ledelsen av Lexit, var Skjæveland leder for strategi og forretningsutvikling i Orkla Confectionery & Snacks, et av forretningsområdene i Orkla-konsernet. Han har bred internasjonal erfaring fra ulike leder-, rådgiver- og styreroller innen merkevarer, næringsmidler, media, teknologi og management consulting fra blant annet Schibsted og Bain & Co. Skjæveland har en mastergrad i internasjonal business fra Columbia University i New York, samt en bachelor fra Universitet i Oslo i tillegg til å ha gjennomført executive utdanning med IMD.

Mr. Skjæveland has been CEO of Lexit Group since august 2019. Before Lexit, he was Head of Strategy and Business Development at Orkla Confectionery & Snacks, a division of the Orkla Group, the leading FMCG-company in the Nordics. Prior experience includes leadership roles at Schibsted and Bain & Co. He has extensive international experience from different leadership, advisory and board positions in FMCG, media, technology and management consulting. He holds a Master Degree in International Finance and Business from Columbia University in NYC and a Bachelor Degree from the University of Oslo.