administration

Vi tror på et kreativt samarbejde og faglig frihed hos den enkelte for at skabe et dynamisk arbejdsmiljø – og altid med fokus på vores kunder. Det er så enkelt som at hvis kunden lykkes, lykkes vi. Og det gør vi sammen, på tværs af vores afdelinger. Vi leder derfor efter holdspillere med et åbent sind og spændende kundskaber og erfaring i bagagen, som vil følge med os videre i udviklingen af både nuværende og nye løsninger.

Share on facebook
Share on linkedin
Portrettbilde

Tone H.M. Sagen | Markedsansvarlig

FÆLLESFUNKTIONER

Hvilke funktioner findes i administrationen?
Af fællesfunktioner hos os finder du både økonomi, indkøb, marked, lager og kundecenter.

Hvad skal man være god til for at arbejde med fællesfunktionerne?
Vi har et miljø med mange fagområder, så hos os er det vigtigt at være vaks ved havelågen, kunne omstille sig hurtigt, og håndtere flere forskellige problemstillinger samtidig. Du skal have kunden i fokus og kunne tåle et højt tempo, samt være god til at samarbejde i teams og på tværs af afdelinger. Jobbene kræver god teknologisk indsigt og erfaring med specialprogrammer indenfor hvert fagområde.

Hvorfor skal man søge job hos Lexit Group?
Kunne du tænke dig at arbejde i en koncern med stor faglig bredde, som satser på fremtidens løsninger, og har et brændende ønske om at løse kundernes udfordringer og behov? Hvis svaret på dette er JA, og du desuden kan lide arbejde i et hyggeligt miljø med en mangfoldighed af flinke mennesker som er glade for deres job … ja, så er Lexit Group et sted for dig!

CEO – LEXIT GROUP KONSERN

Sjur Skjæveland

Skjæveland har vært CEO for Lexit-konsernet siden august 2019. Før han tok over ledelsen av Lexit, var Skjæveland leder for strategi og forretningsutvikling i Orkla Confectionery & Snacks, et av forretningsområdene i Orkla-konsernet. Han har bred internasjonal erfaring fra ulike leder-, rådgiver- og styreroller innen merkevarer, næringsmidler, media, teknologi og management consulting fra blant annet Schibsted og Bain & Co. Skjæveland har en mastergrad i internasjonal business fra Columbia University i New York, samt en bachelor fra Universitet i Oslo i tillegg til å ha gjennomført executive utdanning med IMD.

Mr. Skjæveland has been CEO of Lexit Group since august 2019. Before Lexit, he was Head of Strategy and Business Development at Orkla Confectionery & Snacks, a division of the Orkla Group, the leading FMCG-company in the Nordics. Prior experience includes leadership roles at Schibsted and Bain & Co. He has extensive international experience from different leadership, advisory and board positions in FMCG, media, technology and management consulting. He holds a Master Degree in International Finance and Business from Columbia University in NYC and a Bachelor Degree from the University of Oslo.