TÆNK ENKEL, OMKOSTNINGSEFFEKTIV OG MILJØVENLIG PRODUKTMÆRKNING – OG KLAR SERVICEN SELV, HVIS DU VIL

Mærkning er ofte en afgørende del af virksomheden, hvor forstyrrelser kan føre til nedetid i hele produktionslinjen. Ved at opgradere maskinparken med en moderne og bæredygtig ink jet printer reducerer du risikoen for uønskede – og unødvendige – omkostninger, og skåner samtidig både miljøet og dine medarbejdere.

Ink jet printeren Markem-Imaje 9330 er yderst nem at bruge og giver lav TCO. Du kan tilmed nemt og hurtigt (6 minutter) skifte servicemoduler selv, hvis du ønsker det – noget der reducerer behovet for forbrugsvarer, og kan planlægges tidsmæssigt så det passer ind i produktionen.

Opgradér til 9330 og få en pålidelig, robust og brugervenlig ink jet printer, som giver højkvalitets produktmærkning. En alsidig ink jet printer, som vokser med din virksomhed.

KAMPAGNETILBUD i en begrænset periode – benyt lejligheden nu! Kontakt os for din pris med rabat i dag.

Nogle af fordelene ved 9330

  • Nem at installere
  • Brugervenlig – nemt at skifte moduler selv, hvis du ønsker det
  • Omkostningseffektiv – lav TCO (Total Cost of Ownership), forbrug af additiver reduceret med op til 50 %
  • Tydelig og holdbar mærkning, uanset emballagetype (plast, karton, metal, folie, papir, glas, etc.)
  • Miljøvenligt (MEK-fri) blæk
  • 5 års garanti

Vi har mange års erfaring og høj ekspertise inden for produktmærkning, og vil meget gerne fortælle dig mere om fordelene, og hvordan vores mærkningsløsninger kan effektivisere din produktion.

Service & support

Sørg for at tegne en serviceaftale på din nye inkjetprinter. Den vigtigste faktor for maksimal oppetid på printeren er forebyggende vedligehold med planlagte servicebesøg.

– Vi sørger for, at din produktion ikke stopper.

Lej eller lease

Vi tilbyder skræddersyede finansieringsløsninger, som passer til dit behov. Finansiering af printere kan med fordel kombineres med en af ​​vores serviceaftaler.

– Du får en pålidelig og kvalitetssikret helhedsløsning.

UDNYT VORES TILBUD OG FÅ SIKRET DIN PRODUKTION!