TABLETS

Vi tilbyder flere forskellige robuste tablets fra førende producenter som Zebra Technologies og Honeywell. Gennem årene har vi oparbejdet en stor erfaring med disse produkter, og guider dig trygt frem til den bedste løsning til din virksomhed. Vi har et bredt udvalg til forskellige brancher, med varierende størrelse, sæt af tillægsfunktioner og robusthedsgrad.

Tablets til lager

Tablets til lager skal være pålidelige og gøre jobbet hver eneste dag – og fungere gnidningsløst som en del af et større system. Vi tilbyder produkter med forskellige størrelser af både skærmen og selve tablet. Det er også muligt at få tablets med indbygget stregkodescanner, så de kan klare en større del af jobbet med samme enhed. Vores tablets kan blandt andet bruges til:

 • Varemodtagelse og pluk af varer, enten ved hjælp af indbygget eller ekstern stregkodescanner, eller ved indtastning på skærm.
 • Vareoptælling.
 • Omplacering og flytning af varer.
 • Opslag i lagerbeholdninger

Tablets til Field Service

Der stilles høje krav til skærmen og de øvrige komponenter, når der er tale om tablets til udendørs brug. Vi tilbyder enheder, som er udviklet specielt til dette, og kan klare jobbet uanset vejret.

 • Høj NITS (lysstyrke) der gør skærmen læsbar, selv i sollys.
 • Robust konstruktion med høj IP rating (tæthed) sikrer, at vand og støv ikke trænger ind.
 • Mulighed for tilbehør, som gør at alle behov dækkes, for eksempel opladning/tilslutning af udstyr i bil.
 • Understøttelse for WLAN (trådløst netværk) og WWAN (trådløst bredbånd).

Tablets til montering i gaffeltruck

Lexit har også løsninger på fastmonterede/udtagelige tablets, som er egnede til brug i gaffeltruck. Flere af modellerne har tilbehør som gør at de kan monteres med blandt andet holder (vehicle dock) og spændingsconverter, og nogle modeller leveres også med tilslutningsmuligheder, såsom en eller flere USB porte. For at opsummere, kan vi tilbyde:

 • Robuste tablets til montering i gaffeltruck.
 • Spændingsomformer som sikrer at tablets får en konstant spænding.
 • Mulighed for tilslutning af eksternt udstyr via USB-stik i truckmonteret holder.

Tablets til butik

Hvis du er på jagt efter tablets til brug i butik, har vi flere løsninger på dette. Vi kan tilbyde et bredt sortiment, helt fra den lette variant til de mere robuste tablets – alle fra førende leverandører. For os er det vigtigt, at der vælges det rigtige produkt til en givet arbejdsproces. Vi sørger for en løbende dialog med kunderne undervejs, så vi sammen finder den tablet, som passer bedst til den specifikke arbejdsopgave, den er tiltænkt. Til de fleste tablets findes der også meget tilbehør, som for eksempel beskyttelseshylster, ladere og skærmbeskyttere. Dette gør at vi kan dække de forskellige behov, som måtte opstå.

Har du brug for indbygget stregkodescanner og/eller kamera, kan vi også klare dette. Scanneren sørger for hurtig aflæsning af stregkoder, og det interne kamera giver dig mulighed for at dokumentere. Vores tablets til butik leveres med Android eller Windows operativsystem. Samtlige modeller leveres med WLAN, og nogle også med WWAN.

En mann i en ambulanse som taster på en skjerm

Tablets til sundhet, pleje og «blå blink»

Tablets til brug indenfor sundhedssektoren og i udrykningskøretøjer er ofte missionskritiske,
håndterer følsomme data, og skal kunne bruges i krævende miljøer og modstå desinfektion og rengøring. Lexit tilbyder tablet enheder og tilbehør, der overholder og er designet til at opfylde alle disse krav.

Til anvendelser i sundhedssektoren (hospitaler og klinikker etc.) kan vi levere tablets, der giver dig:

 • Robust konstruktion, der kan holde til selv hårdhændet daglig brug og slitage.
 • Ergonomisk design der gør dem let at bruge mobilt, nogle modeller har et indbygget håndtag, der gør det muligt at holde og bruge enheden på samme tid, f.eks. når man står eller går rundt.
 • Forseglet, så de kan modstå støv, væske, de er fremstillet af materialer der kan tåle standard desinfektions- og rengøringsmidler.
 • Integreret (option) auto-id og sikkerheds udstyr, såsom stregkode- smart card- og fingeraftryks læser.
 • Lang batterilevetid og hurtig og nem opladning i f.eks. skrivebords dock.
 • Kraftig processor og højopløsnings display til krævende applikationer og visning af kompleks information.

Til anvendelser i udrykningskøretøjer (såsom ambulancer) kan vi levere tablets, der ud over ovenstående også giver dig:

 • Klarer udendørs brug og ekstreme temperaturer, både lave og høje.
 • Ekstra lysstærk skærm, der fungerer i alt fra direkte sollys til komplet mørke.
 • Robust køretøjs docking station der holder din tablet ladt op og sikkert fastholdt under kørsel.
 • Indbygget GPS til positionering.
 • Indbygget WWAN radio der muliggør konstant online forbindelse.

PRODUCENTER

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.

Andre kundereferencer