Stregkodelæsere / SCANNERE

Uanset om du har behov for at læse traditionelle 1-dimensionelle stregkoder eller de nyere 2D-koder, har Lexit lang tids erfaring med at levere stregkodelæsere, og kan hjælpe deg med at vælge den rigtige model. Vi tilbyder produkter fra alle de kendte producenter, såsom Zebra, Honeywell, Datalogic og Opticon.

Udvalget spænder fra enkle håndscannere til butik og kontormiljøer til mere robuste scannere, som skal leve et hårdt liv på lageret eller i produktionen. Vi leverer også truckmonterede stregkodelæsere, og scannere til fastmontering i produktionslinien og til brug i automationsløsninger. Som med al teknologi er markedet for scannere og stregkodelæsere i konstant forandring. Vi følger nøje med i hvad der sker for at kunne sikre vores kunder de bedste og mest opdaterede produkter.

Stregkodelæser til butik

Til brug i butik kan vi tilbyde forskellige typer scanner, alt efter hvad der er brug for. Vi har alt fra små lette modeller med 1D laser og USB tilslutning til 2D præsentationsscannere i stativ, og tilmed trådløse scannere. Vi skaffer den bedste løsning, uanset ønsker og behov.

Scanner til brug sammen med tablet

Hvis du skal have koblet Scanneren til en Tablet, kan vi hjælpe med dette. Hvis din Tablet kører Android eller Windows, kan så at sige alle scannere benyttes til dette, så længe de har støtte for Bluetooth tilslutning.

Vi har også mulighed for at slutte scanner til en iPad. Dette er ikke så udbredt, men producenter som Honeywell og Zebra har udviklet egne Scannere til dette, som tilsluttes via Bluetooth, og hvor scanneren har en særlig knap til at vise tastatur på skærmen efter behov.

Scanner til lager

Der stilles større krav til robusthed og konstruktion af de scannere, der bruges på lagre, end tilsvarende i butik. Det er ofte et noget hårdere miljø, og der er ofte større variation i læseafstanden mellem scanner og stregkode. Her har vi flere forskellige modeller, som er udviklet med fokus på netop dette. Nogle modeller kan læse på 30 cm afstand, mens andre kan læse helt op til 10 meter eller længere væk, uafhængigt af stregkodetype. Scannerne kan leveres med flere forskellige slags tilslutning, hvor den mest almindelige er USB eller trådløs, men enkelte kan også leveres med RS232.

Scanner til fryselager

På et fryselager kræves der en høj grad af robusthed, men scannerne skal også kunne tåle den kulde (og varme/kulde skift), de udsættes for. Her anbefaler vi at bruge en kablet scanner, hvis det er i en åben gaffeltruck, så batteriet ikke påvirkes af kulden. Hvis det derimod er en lukket truck, går det helt fint med trådløs scanner. Vi har en del erfaring med hvad der fungerer under ekstreme forhold, så vi kan sørge for størst mulig oppetid for vore kunder.

Scanner med Near/Far scanning

Enkelte af vore mest robuste scannere har funktionen «Near/Far» scanning. Det betyder at scanneren har en form for «autofokus» og dermed kan læse stregkoder på for eksempel fra 10 cm til 10 meters afstand. Dette er blevet en stor succes på markedet grundet brugervenligheden. Med en sådan scanner er det muligt at standardisere på samme model, uanset om den skal bruges på kort eller lang afstand. Et godt eksempel på yderpunkter her kunne være den korte afstand ved manuel pluk af emner fra lagerreol, og så brug af scanner på gaffeltruck og scanning af paller og lagerenheder langt fra trucken.

Skanner til montering i truck

Nogle af vore scannere kan monteres i en gaffeltruck så alt udstyr er samlet på et sted. Disse scannere kan leveres med en monteringsplade som gør at de kan sættes på en monteringsarm og dermed bliver mere fleksible i brug.

Enkelte scannere har også mulighe for at koble strømforsyningen til batteriet på trucken. Dette gør at det ikke er nødvendigt at lade via USB fra truck PCen. Vi har flere gode løsninger på scanner i truck så vi kan finde frem til det der giver det ønskede resultat.

Scanner til montering på truckgafler

Vi har gode løsninger på robuste Scannere til montering på truckgafler, fra førende leverandører som Datalogic og Sick. Disse Scannere er bygget til at tåle store påvirkninger ude på gaflen i forhold til vand og snavs.

PRODUCENTER

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.

Andre kundereferencer