Salg og service ude af huset

Lexit har udviklet en app med tilhørende integrationer hvor udegående sælgere nemt kan registrere ordrer på en mobil enhed. Løsningen understøtter både ordrer som sendes ind til plukning, og direkte salg, hvor varen leveres direkte fra sælger til kunde. Appen er også tilpasset til at kunne bruges som en bestillingsapp. Lexits kunder kan således lancere en egen kundebestillingsapp under eget brand/firmanavn i App Store og Play Store, og tilbyde sine kunder at kunne downloade appen og bestille varer på en effektiv måde.

To mobiltelefoner foran bilde av blandebatterier i en butikk

Pris og sortiment

Løsningen understøtter sortimentsstyring, prismatricer og kundesegmentering. Dette kan sættes op direkte i vores back-end system, eller importeres fra din virksomheds økonomisystem.

Underskrift og ordrebekræftelse

Du kan selv vælge, om du ønsker at kunden skal kvittere for ordren, før den sendes ind til videre behandling. Ordrebekræftelsen kan også sendes til kunden og andre modtagere, så snart ordren er modtaget.

Salg af levnedsmidler

LexSales understøtter salg af levnedsmidler. Du kan scanne GS1-128 koder, og løsningen danner sporingsinformationen i databasen, så du har fuld kontroll med hvad der er solgt af batches og deres holdbarheder. Disse sporingsdata kan også bruges i en udspecificeret pakkeseddel til kunden, der modtager varerne.

Lagerstatus

Sælger appen er koblet op imod FactoryTalk WMS, som gør det muligt at få lagerstatus i realtid ud i appen. Du kan også opprette dit eget lagersted, som du kan sælge varer fra, hvis du har eget varelager i bilen eller andet udsalgssted.

Bestillingsapp

Med bestillingsappen har du mulighed for at lancere din egen brandede kundebestillingsapp i App Store og Play Store, under dit eget brand/firmanavn. Så kan dine kunder donwloade appen og begynde at bestille dine varer. Du styrer selv, hvilke varer og kundenummer/numre hver enkelt bruger af appen har adgang til, og du får ordrerne direkte ind i dit økonomisystem.

To mobiltelefoner foran bilde av hylle med rørdeler i en butikk

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.

Andre kundereferencer