En mann som prater i telefon stående med ryggen til

ORDRE OG BESTILLING

Med vores løsninger til ordre og bestilling kan du enkelt digitalisere den måde du sælger og køber varer på. Alt er cloudbaseret, så du kan komme komme hurtigt i gang uden store investeringsomkostninger og krav til lokal infrastruktur.

To mobiltelefoner foran et illulstrerende bilde

Salgsordre fra flere kanaler

Registrer salg fra flere kanaler med vore apps og webløsninger. Lad dine indesælgere registrere ordrer effektivt via vor webbaserede brugergrænseflade til ordreregistrering. Løsningen er tilgængelig på alle platforme via en browser.

Har du udkørende sælgere, kan de bruge mobiltelefon eller håndterminal til registrering af ordrer mens de er på farten. Kunderegister, vareregister, priser og sortiment downloades i appen, og ordrerne kan derefter registreres og sendes direkte ind i forretningssystemet. Varer kan også sælges og leveres direkte fra eget lager, hvis sælgeren har varer i bilen.

Ønsker du, at kunderne skal bruge din app til at bestille varer, så kan du anvende vores løsning til kundebestilling. Løsningen kan brandes med dit logo og dit firmanavn, for derefter at blive publiceret i Google Play og App Store.

Vores løsning til kundebestilling kan brandes med dit logo og dit firmanavn, for derefter at blive publiceret i Google Play og App Store.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.

Andre kundereferencer