MOBIL KASSELØSNING

LexPOS er vores mobile kasseløsning til Android, med cloudbaseret backoffice løsning. Med en mobil kasseløsning kan du modtage betaling for dine tjenester og produkter, der hvor du møder kunden. For butikker er en mobil kasseløsning et godt supplement til de stationære kassepunkter, så man kan øge kapaciteten i travle perioder, og forbedre kundeoplevelsen ved at undgå unødig kø ved kassen. Dette er særligt vigtigt der hvor butiksarealerne er store, og hvor en betydelig del af salget er sæsonbaseret med varer placeret udendørs, som for eksempel havecentre. Løsningen er dog velegnet til alle typer større virksomheder, som skal tage imod betalinger udenfor de stationære salgspunkter. For eksempel bruger flyselskabet SAS løsningen til at tage imod betaling ved check-in, i gate og i lounge. Løsningen kan køre over mobilnettet, og kan derfor bruges til salg og service udenfor huset. LexPOS kan også sættes op som løsning til selvbetjente kioskterminaler.

To mobiltelefoner foran en koffert på en flyplass

Cloudbaseret backoffice

LexPOS rapporterer fortløbende data til et cloudbaseret backoffice system. Alle salgsdata er tilgængelige umiddelbart efter gennemført salg. Alle transaktioner, der gennemføres på den mobile enhed, rapporteres fortløbende.

Stamdata, priser, og rapporter kan bearbejdes via en brugervenlig webgrænseflade.

Norsk kasselov

Fra og med 1. januar 2019 trådte den nye kasselov i kraft i Norge. Det nye regelsæt stiller højere og mere nøjagtige krav til, hvordan et kassesystem skal bygges op. Dette skal gøre det vanskeligere at manipulere kassesystemerne og unddrage kontantsalg.

Alle kassesystemer skal nu være produkterklæret i overensstemmelse med det nye regelsæt. Godkendte kassesystemer skal være listet på Skatteetatens nettsider.

LexPOS er bygget på den nye kasselov og er produkterklæret hos Skatteetaten.

Integrationer

Kasseløsningen er enkel at implementere og kan integreres mod både ERP-systemer, loyalitetssystemer og rabatsystemer.

Vi understøtter betalingsterminaler fra både Nets og Verifone, samt betaling med Vipps.

Selvbetjente kiosker

Ønsker du en selvbetjent løsning til dine kunder, kan LexPOS også køre på selvbetjente kioskløsninger. Kioskerne kan leveres som komplette løsninger med software og hardware.

Se vore kioskløsninger.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.