Cloudbaseret printkø

Aldrig har det været enklere at håndtere etiketprinterne på lageret, i produktionen eller på kontoret. Med LexCloudPrint kan du enkelt sende de data du ønsker at udskrive fra dit ERP system, WMS system eller andre systemer, så fletter vi det ind i et design tilpasset dine ønsker og din etiketprinter. Vi understøtter alle kendte printerfabrikater, hvad der gør at du kan bruge et og samme system til at håndtere alle etiketudskrifter i din organisation. Alt logges, så du har fuld kontrol med resultatet af udskrifterne.

Etiketdesign

Du kan selv designe dine etiketter med vores meget brugervenlige webbaserede designværktøj. Du vælger, hvilke felter som er variable, og hvilke som er faste. De variable data bliver så udfyldt når vi modtager data fra det system, du ønsker at udskrive fra.

Designværktøjet lagrer alle etiketterne i en central database, så du altid har styr på de forskellige varianter du har lavet. Designværktøjet understøtter de fleste printersprog, for eksempel Fingerprint, ZPL og DPL.

Overvågning

Med LexCloudPrint kan du overvåge dine etiketprintere 24/7. Du kan se om printerne er online, hvilken firmwareversion de kører, hvilke printjobs som er kørt, og hvilke fejlmeldinger de har og har haft. Du kan også få en advarsel hvis et printjob fejler eller en printer går offline.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.