Retail scannere / stregkodelæsere

Lexit leverer flere typer kvalitetsscannere fra kendte producenter som bl.a Zebra og Honeywell. Scannerne findes i forskellige udformninger og formfaktorer – alt fra traditionelle ”pistolscannere” til fastmonterede scannere, eller en kombination af disse. Desuden er der valget mellem kablede og trådløse modeller, hvor sidstnævnte giver nye muligheder og større fleksibilitet.

Smarte scannere

Hvor en stregkodelæser tidligere kun skulle læse varens stregkode for at registrere salget, skal dagens scannere også kunne læse 2D-koder, rabatkuponer fra skærmen på smartphones, samt koder fra en lysreflekterende brochure. Her er det vigtigt at kunden bruger den rigtige type scanner for at opnå bedst mulig læsesikkerhed.

Se vort store udvalg af stregkodelæsere.

Vi har mange års erfaring med stregkodelæsere til forskellige miljøer og applikationer. Vi hjælper dig og dine kunder med at vælge rigtigt, så der både tilgodeses dagens og morgendagens krav til scanning i butiksleddet.

Producenter

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.

Andre kundereferencer