Retail, salg og service

Lexit Group er en betydende leverandør af POS og butiks IT udstyr til mange forskellige salgsmiljøer – alt fra dagligvarebutikker, kiosker og andre butikker til restaurationer og serveringssteder. Løsningerne leveres primært gennem partnere og forhandlere, men i nogle tilfælde også direkte til slutkunden. Vi skræddersyr løsninger med kvalitetsprodukter fra forskellige leverandører, blandt disse også nogle vi selv har bygget op på vores marked.

Lexit Group har en særlig ekspertise indenfor kiosk- og selvbetjeningsløsninger. De fleste kender nok kioskerne fra de store fast food kæder, hvor Lexit f.eks. har leveret kioskerne til Burger King og Sunset Boulevard. Kioskløsningerne bidrager til at forbedre kundeoplevelsen, øge effektiviteten og drive mersalg. De selvbetjente kiosker har imidlertid et meget bredere sæt af anvendelsesområder, og vi kan tilbyde mange forskellige hardware- og softwareløsninger.

I proffmarkedet, altså de særlige butikker for de professionelle (håndværkere, fagfolk), har Lexit bred erfaring med selvbetjeningsløsninger. Vores løsninger kan køre på kundernes egen mobiltelefon (BYOD), på håndholdte scannere i butikken, på selvbetjeningskiosk, og sågar med RFID udcheckning. Vi tilbyder også særlige udleveringsskabe med henteløsninger, så kunder også kan hente deres varer udenfor butikkens åbningstider.

Endvidere tilbyder vi specialiserede softwareløsninger som supplement til butiksdatasystemerne. LexPOS, vores mobile kasseløsning, er velegnet til virksomheder som skal kunne modtage betalinger udenom de stationære salgspunkter. LexSales er en app til salg ude af huset. Lexits kunder kan også benytte appen til at lade deres kunder bestille selv, og appen kan i den forbindelse brandes med jeres eget brand/firmanavn.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.