retail pc i butikk

RETAIL PC

I en række miljøer, som for eksempel dagligvarehandelen, er modulære systemer fortsat mest udbredt. Der stilles ofte specielle krav til PC-enhederne i sådanne systemer og miljøer.

Tilslutning af periferiudstyr som skærme, stregkodelæsere, bonprintere, bankterminal, m.m., kræver mange porte, og PCerne bliver ofte placeret på steder hvor de er udsat for støv og andre ydre påvirkninger. Disse omstændigheder gør det er nødvendigt med enten PCer uden blæser, eller PCer med ekstra kraftige blæsere, for at sikre stabil drift og lave vedligeholdelsesomkostninger.

Lexit leverer specialdesignede PCer til disse miljøer, med befæstigelsesrammer og andet udstyr, som letter montering og service/vedligehold.

Producenter

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.

Andre kundereferencer