POS KASSER

Lexit er, med over 1000 installationer, en af Skandinaviens største leverandører af POS- og butiksdataudstyr til retail markedet. Vi leverer et bredt udvalg af produkter fra kendte mærkevarenavne, som kan bruges i forskellige salgsmiljøer – alt fra pub og restaurant til dagligvare, kiosker, museer og tøjbutikker.

Vi skræddersyer den bedste løsning!

Vælg mellem kvalitetsprodukter fra øverste hylde og blandt de største leverandører. Vi er ikke bundet til et bestemt mærke eller en bestemt leverandør. Vores erfaring og solide kompetencer på forskellige produktområder gør at vi kan bygge løsninger som er perfekt tilpasset.

Alle POS- og butiksdataløsninger fra Lexit leveres gennem et veludbygget netværk af forhandlere.

Vores modeller

Vil du være forhandler?

Ønsker du at forhandle vores retail produkter? Kontakt os for en snak om dine muligheder eller tag kontakt til os via kontaktskemaet.

Producenter

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.

Andre kundereferencer