POLE-SYSTEMER

Pole-systemer er det bedste valg, når kasseudstyr skal monteres i salgspunktet, og der ønskes et elegant udseende samtidig med at det skal optage mindst mulig plads på disken. Her leverer vi smarte løsninger fra Ergonomic Solutions (Space Pole) og Firich Enterprises Inc. (FEC) som giver dig stor fleksibilitet, når du skal montere touchskjærme, kundeskærm eller kundedisplay, bonprintere og bankterminaler.

Vi udarbejder 3D-tegninger sammen med kunden for at finde den mest hensigtsmæssige løsning.

Hvad er et POLE-system?

Et pole system består af rør og fastgørelsesrammer som sættes sammen for at samle forskellige produkter (f.eks. skærm, printer, scanner, bankterminal, kundevendt skærm, etc.) til en ønsket løsning.

Producent

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.

Kundecases

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.