Pap-omslags løsninger

Pap-omslag er produkter, der bruges til indpakning/profilering, opbevaring, beskyttelse og transport. Forskellige løsninger og emballagematerialer kombineres ofte for at opnå bedre egenskaber, fx tæthed, stabilitet og eksponering. Papir kan belægges med en plastfilm for at blive vandtæt eller for bedre holdbarhed. Tynde plastskåle kan kombineres med papirindpakning for at give bedre stabilitet eller større flader til design og information. Det rette materiale og den rette forarbejdning er en forudsætning for, at emballagen kan følge produktet under fyldning, opbevaring, transport og eksponering. Materialevalg, funktion og design er alle vigtige komponenter i at udvikle en salgsfremmende emballage.

Vi leverer pap-omslags løsninger som sleeves, skuffer og kasser – de er godkendt til fødevarer og FSC-certificeret. Vi har adgang til digital- og offsetproduktion med egen konstruktionsafdeling. Vi leverer ny fiber, retoucheret fiber og folieindpakning i 1 – 7 farver (med mulighed for vandbaseret) og UV-lak med høj folieefterbehandling.

Pap-omslags emballering

Automatisér pakningsprocessen med Jasa Sleever Solution

Denne maskine er den perfekte alt-i-en løsning for alle pap-omslag med to eller tre sider (sleeves, skuffe, rør) og er primært designet til fødevareproducenter, der har behov for en alsidig og fleksibel maskine.

Vi effektiviserer din pakningsproces!

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.