Pap- og øvrig emballage

Emballage er produkter som anvendes til indpakning/profilering, opbevaring, beskyttelse og transport. Forskellige løsninger og emballagematerialer kombineres ofte for at opnå bedre egenskaber, f.eks, barrieretæthed, stablingsstyrke og eksponering. Papir kan belægges med en plastfilm så det bliver vandtæt, eller for bedre holdbarhed. Tynde plastskåle kan kombineres med papomslag for at give bedre stablingsstyrke eller større overflader til design og information. Det rigtige materiale og den rigtige behandling er en forudsætning for at emballagen kan følge produktet under påfyldning, lagring, transport og udstilling. Materialevalg, funktion og design, er alle vigtige elementer i at udvikle en sælgende emballage.

Vi leverer yderpakningsløsninger, såsom sleeves, bøjler og æsker – de er levnedssmiddelgodkendt og FSC-certificeret. Vi har adgang til digital- og offset produktion med egen konstruktionsafdeling. Vi leverer ny fiber, retoucherett fiber og folieindpakning i 1 – 7 farger (der kan være vandbaseret) og UV-lak med høj folie efterbehandling.

Vi finder det rette produkt til rette tid og brug!

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.