NU ER DET TID TIL AT OPGRADERE DIN GAMLE INKJET-PRINTER

Nu bliver det sværere at skaffe reservedele – ny inkjetprinter sikrer produktionslinjen i fremtiden

Mærkning er en afgørende del af din forretning. Forstyrrelser kan føre til nedetid på hele produktionslinien. Ved at opdatere maskinparken med en moderne inkjet printer, mindsker du risikoen for uønskede – og unødvendige – omkostninger, og sparer samtidig både miljøet og operatørerne i din virksomhed.

Efterhånden som dit udstyr bliver ældre, bliver det også sværere at få fat i reservedele. Det kan medføre lange leveringstider og dermed ekstra omkostninger for dig. En opdatering af maskinparken giver dig både højere driftssikkerhed, bedre printkvalitet, nye funktioner og bedre økonomi da omkostninger til drift og service kan reduceres. Lettere udskiftning af service moduler reducerer også behovet for øvrige forbrugsstoffer.

Udskift din gamle printer

Vi tilbyder vores kunder at udskifte gamle inkjet-printere til Markem Imajes mest moderne modeller, 9330, 9410 og 9750. Udover at forsyne dig med den allernyeste CIJ-teknologi, har vores udviklingsingeniører også sørget for, at du får øget driftssikkerhed og optimering af de samlede ejeromkostninger.

9750 tilbyder bl.a. højopløselige, fleksible og sporbare koder, såsom 2D, QR-koder og DotCodes, der opfylder dine kunders øgede krav om gennemsigtighed i forsyningskæden.

Vores nye bæredygtige printere skåner både miljøet og operatørerne i virksomheden og giver en endnu bedre TCO (Total Cost of Ownership).

Kombinationen af MEK*-fri blæk og mulighed for selv at skifte servicemoduler giver besparelser på op til 40-60%. *MEK=methylethylketon

Se flere af vores ink jet printere

Service & support

Sørg for at tegne en serviceaftale på din nye inkjetprinter. Den vigtigste faktor for maksimal oppetid på printeren er forebyggende vedligehold med planlagte servicebesøg.

– Vi sørger for, at din produktion ikke stopper.

Lej eller lease

Vi tilbyder skræddersyede finansieringsløsninger, som passer til dit behov. Finansiering af printere kan med fordel kombineres med en af ​​vores serviceaftaler.

– Du får en pålidelig og kvalitetssikret helhedsløsning.

UDNYT VORES TILBUD OG FÅ SIKRET DIN PRODUKTION!