Lexit Group Norway AS, 2040 Kløfta

Om os

Lexit Group er et skandinavisk selskab, etableret i 1993, med kontorer i Norge, Sverige og Danmark. Koncernen har en omsætning på 400 mio. og vi er i alt 130 medarbejdere. Vi tilbyder Know-how, produkter, løsninger og tjenester inden for områderne Mobil IT, industriel IT, dataopsamling og mærkning.

Lexit Group kan rådgive omkring sammensætning af den komplette løsning, dvs. hardware, software og tjenester. Vi repræsenterer og er distributør for de førende producenter af bl.a. Tablet PC, håndterminaler/PDA, labelprintere og auto-ID udstyr.

Datafangst

Lexit Group har mange års erfaring med at levere robuste produkter, som hjælper din virksomhed med at effektivisere og øge kvaliteten i vigtige processer. Vi løser udfordringer med alt fra scannere, håndterminaler og tablets, til truckterminaler, etiketprintere og voice-løsninger. Vi er også leverandør af RFID-løsninger.

Service & support

Vi kan tilbyde servicekontrakt på det leverede udstyr, hvis det ønskes for at sikre drift og vedligeholdelse af løsningen.

Ligesom vi kan tilbyde indsendelses- eller on-site service, der dækker hele Danmark. Vi er certificeret til at reparere udstyr af flere producenter, hvilket betyder at jeres udstyr ikke skal sendes til udlandet for reparation.

Softwareløsninger

Lexit Group har udviklet og leverer en række systemløsninger, såsom lager-og logistikløsninger, salgs- og serviceløsninger, mærkningsløsninger, integrationsløsninger og Device Management. Det nyeste er platformen LexTalk – en cloudbaseret løsning til bl.a. ordreregistrering og optælling.

Produktmærkning

Lexit Group har mange års erfaring med at levere mærkningsløsninger til store og små kunder, og kan tilbyde et bredt udvalg af maskiner. Vi har også en række samarbejdspartnere med stor tyngde på pakkemaskiner, vejestationer, og andet udstyr som hører til en moderne produktionslinje.

Etiketter

Lexit Group er en stor aktør på etiketmarkedet med døgnkontinuerlig produktion i eget trykkeri i Gøteborg. Vi leverer etiketter i alle slags materialer og udformninger, og har hovedfokus på at digitalisere og forenkle etikethåndteringen for vores kunder.

POS/Detail

Lexit Group er med over 1000 installationer en af Skandinaviens største leverandører af POS- og butiksdataudstyr til detailmarkedet. Vi leverer et bredt udvalg af produkter fra kendte mærkenavne til forskellige salgsmiljøer – alt fra café og restaurant til dagligvare, kiosker og tøjbutikker.

Placering i Skandinavien

Lexit Group Denmark ApS – I Danmark har vi kontorer i Allerød og Vejle.

Lexit Group Sweden AB – I Sverige finder du Lexit Group i Mölnlycka, nær Göteborg.

Lexit Group Norway AS – I Norge findes vores hovedkontor i Kløfta, 10 km syd for Oslo Lufthavn.