Retail scannere

Lexit Group leverer en lang række kvalitets scannere fra kendte producenter, såsom Zebra, Honeywell og Opticon. 

Retail scannere findes i mange forskellige udformninger, både som traditionelle ”pistolscannere”, som fastmonterede scannere, eller som en kombination af disse. Desuden kan man få både kablede og trådløse modeller, hvor sidstnævnte giver nye muligheder og mere fleksibilitet.

Hvor en retailscanner tidligere kun skulle læse varens stregkode for at registrere salget, skal dagens scannere også kunne læse 2D-koder, rabatkuponer på skærmen af en smartphone, eller i en brochure af reflekterende papir, og det er derfor vigtigt at du og dine kunder får den rigtige type scanner.

Lexit Group har lang erfaring med scannere til forskellige miljøer og applikationer, og hjælper gerne dig og dine kunder med at træffe et valg som både tilgodeser dagens og opfylder morgendagens behov for scanning i butiksledet.

Du finder de seneste nyheder og produkter ved at bruge søgefunktionen i topmenuen. Finder du ikke det du leder efter, er du velkommen til at benytte kontaktskemaet, så kontakter vi dig snarest muligt.