Nyheder

Efter at Widerøe Ground Handling indgik aftalen om at overtage store deler af SAS Ground Handling virksomheden, havde de brug for et fælles støttesystem for at håndtere driften på bedst mulig måde. Med bistand fra Lexit Group er de nået frem til en optimal løsning.

Erklæringen om persondatabeskyttelse gælder vores netsteder og brug af vores mobile/digitale tjenester ("Netsted"). Erklæringen om persondatabeskyttelse beskriver, hvordan vi indsamler, bruger og deler personlige oplysninger, når du indgår aftale om brug af vores netsteder, hvordan vi registrerer oplysninger via cookies om din brug af vores netsteder.

Lexit Group har al mulig grund til at være tilfreds med tilslutningen på årets messe i Posthallen, som igen samlede over hundrede nye og eksisterende kunder. – Vi kan ikke andet end at være strålende tilfredse, siger messeleder Svein Lauritsen, som kun har fået positive tilbagemeldinger fra de mange besøgende. – Dette er et messekoncept som er kommet for at blive, understreger han.

Umoe Restaurants opplever at nye selvbetjeningskiosker gir flere fornøyde gjester på Burger King-restaurantene. Valget av leverandør falt på Lexit Group, og så langt er 32 kiosker rullet ut i Norge.

For fjerde år i træk arrangerer Lexit Group sin traditionsrige messe i Posthallen i Oslo 18. januar 2018. – Her vil nye og eksisterende kunder få en generel indføring i vore løsningsorienterede produkter tilpasset virksomhedernes behov på alle vore fagområder, siger messeansvarlig Svein Lauritsen hos Lexit Group.

Sider