Nyheder

Lexit Group er stolt partner på RafCycle konceptet og er det første etiket-trykkeri, som tager dette i brug. Det handler om at tage nogen vigtige valg for miljøet, og et af vore fokusområder fremover med hensyn til miljøbevidste løsninger er recirkulation af etiketaffald med RafCycle. Vi kan allerede registrere store miljøbesparelser i vores etiketproduktion, og vil også gøre konceptet tilgængeligt for vore kunder.

Lexit Group startede 1. februar en ny tværfaglig afdeling op, «Packaging», som et tilskud til de allerede etablerede afdelinger i selskabet. Packaging får et overordnet ansvar for projektarbejde i forhold til afdelingerne Label og Labeling (Etiket og Etikettering).

Efter at Widerøe Ground Handling indgik aftalen om at overtage store deler af SAS Ground Handling virksomheden, havde de brug for et fælles støttesystem for at håndtere driften på bedst mulig måde. Med bistand fra Lexit Group er de nået frem til en optimal løsning.

Erklæringen om persondatabeskyttelse gælder vores netsteder og brug af vores mobile/digitale tjenester ("Netsted"). Erklæringen om persondatabeskyttelse beskriver, hvordan vi indsamler, bruger og deler personlige oplysninger, når du indgår aftale om brug af vores netsteder, hvordan vi registrerer oplysninger via cookies om din brug af vores netsteder.

Lexit Group har al mulig grund til at være tilfreds med tilslutningen på årets messe i Posthallen, som igen samlede over hundrede nye og eksisterende kunder. – Vi kan ikke andet end at være strålende tilfredse, siger messeleder Svein Lauritsen, som kun har fået positive tilbagemeldinger fra de mange besøgende. – Dette er et messekoncept som er kommet for at blive, understreger han.

Sider