Portrettbilde
Share on facebook
Share on linkedin

Maud Rahm – ny direktør i Lexit Group Sweden

Maud Rahm er tiltrådt stillingen som adm.dir. i Lexit Group Sweden. Det er en af veteranerne i branchen, som nu har påtaget sig en ny direktør-rolle.

Rahm har lang tids erfaring indenfor den skandinaviske emballageindustri. Hun var i mange år CEO for Flextrus Gruppen, og før det salgschef i samme selskab. Rahm har også erfaring som direktør for Amcor i Drammen i Norge.

Lexit Group er et skandinavisk selskab med virke indenfor mærknings- og emballageløsninger, og indenfor teknologiløsninger til digitalisering og effektivisering af virksomheders processer. Selskabet er en førende leverandør af etiketter på det norske og svenske marked, især til levnedsmiddelindustrien. Det svenske datterselskab holder til i Mölnlycke udenfor Göteborg, hvor Lexit har egen produktion af etiketter.

Etiketproduktionen kører hele døgnet i Mölnlycke, Gøteborg.

Rahm overtager styringen af mærknings- og emballagevirksomheden i Sverige, og overordnet for selskabet.

– Jeg ser frem til at kunne bruge al den erfaring, jeg har med mig fra tidligere, og glæder mig til at fortsætte i min nye retning indenfor emballageindustrien. Det bliver en spændende rejse videre hos Lexit, som satser stort både på dagens og fremtidens mærknings- og emballageløsninger, siger Rahm.

Solid erfaring

Rahm medbringer en solid erfaring både indenfor salg og indenfor produktion, og drives af netop kombinationen af begge områder. Hendes engagement for kunder, medarbejdere og udviklingsarbejde bliver vigtigt for Lexit fremover.

– Vi er meget glade for at have fået en så erfaren og markant leder til at overtage roret i vores svenske selskab, siger bestyrelseschef i Lexit Group Sweden og koncerndirektør i Lexit-gruppen, Sjur Skjæveland.

De seneste år har Lexit Groups CFO, Eivind Hatlelid, fungeret som adm. dir. i det svenske selskab. Hatlelid fortsætter i CFO-rollen for Lexit-koncernen.

Kontaktinformation

For yderligere kommentarer, kontakt venligst Maud Rahm på tlf (+46) 72 252 88 83 / e-post

Se alle vores aktuelle sager

CEO – LEXIT GROUP KONSERN

Sjur Skjæveland

Skjæveland har vært CEO for Lexit-konsernet siden august 2019. Før han tok over ledelsen av Lexit, var Skjæveland leder for strategi og forretningsutvikling i Orkla Confectionery & Snacks, et av forretningsområdene i Orkla-konsernet. Han har bred internasjonal erfaring fra ulike leder-, rådgiver- og styreroller innen merkevarer, næringsmidler, media, teknologi og management consulting fra blant annet Schibsted og Bain & Co. Skjæveland har en mastergrad i internasjonal business fra Columbia University i New York, samt en bachelor fra Universitet i Oslo i tillegg til å ha gjennomført executive utdanning med IMD.

Mr. Skjæveland has been CEO of Lexit Group since august 2019. Before Lexit, he was Head of Strategy and Business Development at Orkla Confectionery & Snacks, a division of the Orkla Group, the leading FMCG-company in the Nordics. Prior experience includes leadership roles at Schibsted and Bain & Co. He has extensive international experience from different leadership, advisory and board positions in FMCG, media, technology and management consulting. He holds a Master Degree in International Finance and Business from Columbia University in NYC and a Bachelor Degree from the University of Oslo.