MÆRKNINGSUDSTYR FRA MARKEM-IMAJE

Lexit har overtaget Markem-Imaje’s (MI) distribution af produkter og løsninger i Norge, Sverige og Danmark. Med dette har vi udvidet vores sortiment med flere spændende kvalitetsprodukter, såsom Ink jet printere, voks printere, folie printere, label-applikatorer og pallemærkere.

Alle vores maskiner og tilhørende udstyr er CE-godkendt.

Ink jet printer 9750

Den industrielle Ink jet printer 9750 er designet til brug i fra mellemstore til tunge produktionslinjer, og forenkler brugervenligheden, bidrager til bæredygtighed, og forbedrer bekvemmeligheden gennem digitalisering.

9750 leverer klare, tilpasningsdygtige og sporbare koder, inclusive 2D-, QR-koder og DotCodes, som imødekommer kundernes stigende krav om synlighed i leverandørkæden.

Ink jet printeren printer koder med høj opløsning 20 % hurtigere end lignende printere. Jet Speed Control justerer automatisk blæk- og printer-variable for at sikre dråbeplacering, kvalitet og kodekonsistens… hver gang, selv på de vanskeligste underlag.

Den robuste Ink jet printer er udviklet, konstrueret og kvalificeret ud fra de mest moderne metoder, og giver teknologiforbedringer, som maksimerer oppetiden, reducerer vedligehold, og forenkler den daglige drift.

Ink jet printer 9330

Designet til brug i fra lette til middel belastede produktionslinjer, er 9330 en alsidig prisgunstig Ink jet printer, som kan skrive ud i mere end 8000 timer nonstop.

Den robuste og solide 9330 Ink jet printer dækker alle dine grundlæggende behov. Den er enkel at bruge og vedligeholde. Intelli’Inks-porteføljen dækker et bredt spektrum af emballagetyper, hvilket lader dig beholde den samme printer gennem flere år, uafhængigt af fremtidig produktudvikling. Det automatiske rengøringssystem, kombineret med Intelli’Jet-teknologien giver rene, problemfrie opstarter og kvalitetskoder, hver gang.

Vores nye bæredygtige printere skåner både miljøet og operatørerne i virksomheden og giver en endnu bedre TCO (Total Cost of Ownership).

Kombinationen af MEK*-fri blæk og mulighed for selv at skifte servicemoduler giver besparelser på op til 40-60%. *MEK=methylethylketon

Se flere af vores ink jet printere

SmartLase C600

SmartLase® C600 CO2-laserkoderen leverer suveræn kodekvalitet og mere kraft til højhastighedsapplikationer, selv med stigende kodekompleksitet for 1D- og 2D-koder, alt i en robust enhed, som er enkel at integrere og let at betjene.

  • Ren, læsbar og sporbar – selv ved de højeste linjehastigheder og uanset produktgennemstrømning.
  • Laserkoderne er permanente og giver uudslettelige mærker, som beskytter mod forfalskning.
  • Ingen ekstra omkostninger til forbrugsvarer eller ekstern køling, hvilket betyder at du får højere linjeeffektivitet og lavere driftsomkostninger.
  • SmartLase C600 er ren, bæredygtig, kompatibel og praktisk talt vedligeholdsfri.
  • Designet til de mest udfordrende produktionsmiljøer, og leveres med IP55 sikkerhed på kontroller og skrivehoved.

Voksprinter 5940G

5940 G sætter standarden for kodningskvalitet, overholdelse af krav, operationel effektivitet og reducerede totale ejeromkostninger (TCO) med en bæredygtig løsning. Større gennemstrømning og kompatible stregkoder, inclusive GS1-128-krav.

Piezo ink jet printeren til drop-on-demand giver hurtigere afkast på investeringen ved at øge produktionsgennemstrømningen samtidig med at den lader producenterne forbedre forsyningskædestyringen gennem sporbarhed og mærkevarebeskyttelse. Det er udskriftsintelligens over målet.

SmartDate X65

SmartDate X65 er ideel til ultrahurtig, højopløselig kodning på fleksibel filmemballage. Designet til direkte integration i tungt udstyr, som kører krævende applikationer.

SmartDate X65’s udskriftshastighed kan indstilles fra 10 mm til 1800 mm per sekund eller til op til 455 udskriftspakker per minut ved 300 dpi. En kombineret printer som kan tilbyde periodevis eller kontinuerlig konfiguration i et system.

En unik bevægelsesfunktion sikrer, at en kode fuldføres efter uplanlagte linjestop, hvilket sikrer overholdelse af krav og produktsporbarhed. Det valgfrie SmartDate Detect Plus system checker tilstedeværelsen, positionen og kvaliteten af koden direkte på en produceret vare, og viser realtidsinformation i brugergrænsefladen.

Labelprinter 2200

2200-serien giver et fleksibelt udvalg af udskrifts- og etiketteringsløsninger, fra enkel kassemærkning til højhastighedsmærkning foran på pakken eller mærkning på flere sider.

Mærkningsmaskinen maksimerer effektivt din oppetid og reducerer linjestop og nedetid forbundet med medieskift. 2200-serien udskriver og påfører etiketter med flere typer applikatorer på op til 125 pakker per minut, uafhængigt af kompleksiteten af koden. Den giver fejlfri sporbarhed med kompatible ANSI-klasse A/B-koder, selv ved de højeste påføringshastigheder.

Produktionsgrænsefladen lader dig vælge dine etiketter fra enten en lokal eller ekstern datakilde, så operatører kan visualisere produktionsdata via en stor farveskærm.

CoLOS V6 Training Tool

CoLOS V6 Overview

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.