Salg- og Serviceløsninger

At leve op til eller overgå kundernes forventninger er gerne målet i al salgs- og servicevirksomhed.  At gøre dette rentabelt i et konkurrencepræget og varierende marked kræver fokus på alle detaljer. Selv de bedste systemer og rutiner har plads til forbedringer.

Mange oplever, at tunge rutiner til ordreregistrering, vareoptælling, manglende mærkning af produkter, og bestilling af varer giver udfordringer i hverdagen. Sådanne udfordringer skaber frustration, hindrer effektiv drift og koster penge hver eneste dag.

Mange virksomheder kan se nytten i at reducere de manuelle processer og rutiner, men i mange tilfælde kan frygten for nye løsninger og store omkostninger til eksisterende eller nye systemer være en hindring for forbedringer i salgs-/butiksleddet.

Lexit leverer løsninger som giver mere effektiv ordreregistrering, optælling, hurtig produktmærkning og enklere varebestilling, alt sammen opbygget med en letforståelig og intuitiv brugergrænseflade. Løsningerne har lave implementeringsomkostninger og kræver ikke store omlægninger af de eksisterende systemer.