Løsninger

Lexit Group udvikler og leverer en række systemløsninger, såsom lager- og logistikløsninger, salgs- og serviceløsninger, mærkningsløsninger, integrationsløsninger og Device Management. Fælles for dem alle er, at de bygger på mange års erfaring på tværs af forskellige brancher.

Løsningerne, vi leverer, giver mere effektiv ordreregistrering, optælling, hurtig produktmærkning og enklere varebestilling, alt sammen med en letforståelig brugergrænseflade. Løsningerne kræver ingen store omlægninger af eksisterende systemer, og har lave implementeringsomkostninger.

Lexit Cloud

Med Lexit Cloud kan både små og store virksomheder optimere mange processer i flere led uden at skulle ud i større investeringer. Lexit Cloud kan bl.a. hjælpe med at effektivisere logistik/lagerstyring, produktion, produktmærkning, samt ordre/sagshåndtering i salgs- og servicefunktionerne.

Lexit Cloud er en fuldt skalerbar løsning, hvor du selv bestemmer størrelsen af installationen. Dette betyder, at hele eller dele af din løsning fra Lexit Group kan sameksistere, både i skyen og lokalt i din virksomhed.

Kontakt os for information og vejledning, så finder vi sammen frem til den bedste løsning til din virksomhed.

Hent Lexit Cloud brochure på engelsk