Lexit bliver større – har overtaget Markem-Imaje´s virksomhed i Skandinavien

Lexit Group har overtaget Markem-Imaje´s (MI) distribution af produkter og løsninger i Norge, Sverige og Danmark. Aftalen indebærer, at Lexit også overtager MI´s organisation i Skandinavien.

MI er en af verdens ledende leverandører af udstyr og løsninger til mærkning og sporbarhed. Selskabet har indtil nu haft egen distribution i Skandinavien. Fremover vil MI overlade ansvaret for skandinaviske slutkunder til en lokal partner og har valgt Lexit. Lexit bliver enedistributør for MI.

Overførelsen indebærer at Lexit bliver væsentlig større med flere stærke kunderelationer, flere innovative projekter og øget salg. Den måske vigtigste ændring er, at Lexit knytter til sig en gruppe med stærke fagfolk – på udstyr og software – inden for salg, projektplanlægning, tekniske tjenester og i centrale støttefunktioner. Ydermere får Lexit en endnu bredere portefølje af produkter, løsninger og ekspertise til at hjælpe vore kunder med at løse deres udfordringer. Et eksempel er blækmærkning hvor MI er ledende i markedet.
MI har været ude efter en partner som de mener kan udvikle virksomheden videre ved at arbejde endnu tættere sammen med kunderne i Skandinavien.

Kundenærhed har været et vigtig temaet i samtalerne med MI. Som lokal partner skal vi kunne møde kundernes behov endnu bedre og også bruge vor infrastruktur til at holde lokalt lager af reservedele og forbrugsmateriale. Sammen med MI skal vi levere på ambitiøse planer fremover.

Sjur Skjæveland, administrerende direktør for Lexit-koncernen

MI´s virksomhed vil i løbet af året blive integreret med Lexit’s eksisterende virksomhed.

Vi er sikre på at denne overtagelse vil indebære en yderligere styrkelse af Lexit og vor evne til at assistere vore kunder.