Lexit-messen 2022: Store digitale ambitioner på tværs af brancherne

På årets Lexit Group-messe på MEET Ullevaal satsede vi stort, og fordoblede størrelsen på messen for at kunne fremvise det nyeste og bedste fra vores portefølje. Sammen med partnere fyldte vi over 400 kvadratmeter med datafangst, digitalisering, etiketter og mærkningsløsninger.

Temaet for messen var «Digitalisering og automatisering i praksis», og det tiltrak rekordhøje 200 besøgende.
Med et indholdsrigt session-program fik de besøgende tanket op fagligt gennem foredrag af kunder, partnere og eksperter fra Lexit, jævnt fordelt over hele dagen.

Stor nysgerrighed efter selvbetjent og ubemandet

Blikfanget i den store messehall var den solide udstilling af selvbetjente kiosker og kasser. Der er større og større efterspørgsel på effektive løsninger til selvbetjening, både mod forbrugerne og til ansatte internt i virksomheder. Der var rigtigt mange nysgerrige på kioskudstillingen, med interesse for de løsninger som vi har leveret til blandt andre Reitan Convenience, Burger King, SAS og flere.

RFID – et «must» for vareflowet

Som førende indenfor RFID, er løsningerne mange og varierede, og de besøgende fik at se hvad Lexit har bygget og udviklet sammen med kunder. RFID begynder at blive et must-have til at spore vareflow, både i indkøb, forbrug og salg. De besøgende kunne både teste scannere, skabe og sluse på messen – og se, hvordan disse hænger sammen med systemerne bag.

Markem-Imaje, nyt indslag på messen

Med overtagelsen af Markem-Imaje i Skandinavien, hvilket blev annonceret tidligere på foråret, har vi været så heldige at flere nye produkter med, såsom industri inkjet printere, voksprintere og folieprintere – dette i tillæg til vores allerede eksisterende nyheder på de store produktmærkningsmaskiner. Løsningerne mødte stor interesse, og er en god udvidelse af porteføljen indenfor label og labeling.

Nyheder i porteføljen

Selv de mest garvede Lexit-kunder kunne stifte nye bekendtskaber på årets messe. Besøgsregistrering og klik-og-hent-skab blev fremvist for allerførste gang, og repræsenterer to splinternye totalløsninger fra Lexit. LexVisitor er tilgængelig som ubemandet reception, og LexClick&Collect gør det muligt for restauranter, dagligvarebutikker og grossister at udlevere mad gennem skabsløsninger.

Rekordhøjt antal besøgende

Med det rekordhøje antal besøgende på messen kan vi ikke være andet end både stolte og ydmyge over den imponerende respons. Dette har kun været muligt gennem aktiv markedsføring og god dialog mellem sælgere og kunder.

Vi ser også, at de som kommer, er særdeles relevante for vore forretningsområder. Det store antal besøgende viser også, hvordan interessen for og relevansen af vores produkter, tjenester og kompetence stiger. Lexit er stolte af at kunne arbejde tæt sammen med vores kunder på at realisere værdi gennem digitalisering og automatisering i praksis.

Vi vil i den kommende tid bringe mere fagligt indhold fra messen.