Lexit-messe 25. april 2024 i Oslo

Lexit-messen er vores årlige fysiske samlingspunkt, og et udstillingsvindue over for vores kunder og teknologipartnere. Vi præsenterer ny teknologi, fremtidsorienterede løsninger, og deler viden om den nyeste udvikling inden for vores forskellige fagområder.

Siden seneste messe i 2022 er der sket meget hos Lexit, som vi ser frem til at vise frem. Først og fremmest har koncernen nu nordisk tilstedeværelse, og det har udvidet vores kompetenceområder. Dette vil kunne mærkes, både i oplægs programmet, og i de løsninger, vi viser i messehallen.

Vores datterselskaber, Lexit Sverige, Lexit Danmark, Idnet i Sverige og Informa i Finland, og nogle af deres kunder, vil også være til stede denne dag. Derfor er der rig mulighed for at udvide netværket ud over landegrænserne.

Vi er så heldige at kunne se tilbage på gode besøgstal og utroligt positive tilbagemeldinger fra tidligere messer – det er vi meget taknemmelige for! Derfor er det også med stor iver, vi nu er i gang med at arrangere Lexit-messen 2024.

Tema for messen: Digitalisering og automatisering i praksis – tendenser og fremtid

Dato: 25. april 2024

Sted: Meet Ullevaal / MEET salen / Ullevaal stadion / Oslo – se områdekort nedenfor

Vi fylder også denne gang messehallen på MEET Ullevaal

400 kvadratmeter skal igen fyldes med smarte, digitale og automatiserede løsninger på tværs af vores forretningsområder og fagområder. Vi præsenterer løsninger til retail, lager & logistik, produktion og etikettering, transport, blå blink, skibsværft og industri.

Vores løsninger dækker mærkning og sporing gennem hele værdikæden, med løsninger til lager, udstyr, produktion, RFID og kodning og mærkning – og vi glæder os til at fremvise, hvad vi har udviklet siden den foregående messe!

For at kunne gennemføre messen og den indholdsrige udstilling af løsninger, er vi afhængige af at have vores solide partnere og gode venner med: Zebra, Honeywell, SOTI, 42Gears, GreyOrange, VusionGroup, ELO, CCL, FEC, RuggedTech, Winmate, POS Lab, Mactron, Markem-Imaje, Lexit Labels, Cognex, CAB, Jasa Sleever Solution, Delford, Ravenwood, Cobot-Norge og Foptec. Nogle af disse vil også være fysisk til stede og tilgængelige for en snak og demonstration af løsningen.

Messeprogrammet er klart – og tilmeldingen godt i gang

Vi lovede spændende og højaktuelle emner, og det har vi nu fået på plads. Med fokus på tendenser og fremtid har vi sammensat et varieret program, som præsenterer bredden i forhold til vores fagområder: Dataopsamling & Digitalisering samt Kodning & Mærkning.

Vi starter dagen med at præsentere det seneste, vores dygtige udviklere arbejder med – en ny dataopsamlingsplatform, som skal være et værktøj til indsamling, deling og analyse af data, for at automatisere og effektivisere forskellige processer i værdikæden. Herfra går vi videre til industriel RFID, Mobil POS og derefter til erfaringer og tendenser inden for detailhandel, fremtidens butik, muligheder med 2D-koder, digitalisering og effektivisering ved brug af elektroniske hyldeforkanter, og til sidst automatisering af lagerhåndtering ved hjælp af mobile robotter.

Mød vores foredragsholdere

Vi kan med stolthed præsentere en solid række kundskabstunge foredragsholdere, som vil sætte deres vigtige præg på messen:

Patrick Hansen
Lexit Group

Bjørnar Alme
Würth Norge

Fredrik Buxfeldt
SAS

Petter Lagström
Idnet (part of Lexit)

Inge Kjølsvik
Varner

Terje Menkerud
GS1 Norway

Sara Hamberg
Beijer Bygg AB

Per Redenius
Idnet (part of Lexit)

Guy Willott
GreyOrange

Messeprogram 2024

09.00 Åbning – velkommen til Lexit-messen
Bjørn Myrvold, MD for Datafangst & Digitalisering og Sjur Skjæveland, CEO hos Lexit

09.30–10.00 Nyhed! Lexits dataplatform for fremtiden
Patrick Hansen, Produkteier hos Lexit

10.15–10.45 Dataopsamling og kontrol ved brug af industriel RFID. Tendenser og praktiske eksempler
Bjørnar Alme, Systemkoordinator hos Würth Norge

11.15–11.45 Mobil POS-løsning in the air! Løsning for detailhandel når man er offline
Fredrik Buxfeldt, Head of Airline Digitalization hos Scandinavian Airlines (SAS)

12.15–12.45 Tendenser i detailhandel. Hvad kan det betyde for virksomheden?
Petter Lagström, CEO hos Idnet (part of Lexit Group)

13.15–13.45 Fremtidens butik – hvordan vælger og bruger vi teknologi og digitale løsninger
Inge E. Kjølsvik, Head of infrastructure hos Varner

14.15–14.45 Muligheder med 2D koder – ny standard for information i værdikæden
Terje Menkerud, Seniorrådgiver Datafangst hos GS1 Norway

15.15–15.45 100 år med papir – Beijer træder ind i den digitale verden
Sara Hamberg, Business Engagement Lead hos Beijer Bygg AB

16.15–16.45 Mobile autonome robotter – næste-generations automatisering af lagerhåndtering
Per Redenius, Automation Lead hos Idnet (part of Lexit Group) og Guy Willott, Sales Lead 3PL EMEA hos GreyOrange 

Se lidt af stemningen fra Lexit-messen i 2022

Previous slide
Next slide

Lounge-område med madservering

Der vil være rig mulighed for at tilbringe hele dagen i messeområdet, hvor vi ud over selve messehallen også råder over et hyggeligt lounge-område med madservering og forfriskninger i hele åbningstiden. Der vil også være adgang til områder til møder efter behov. Erfaringsmæssigt er messen en fremragende lejlighed til at tage en snak på stedet, når alle er samlet.

Messen vil være åben fra kl. 09.00 til 17.00, og vi håber, at mange har mulighed for at komme forbi. Vi ser frem til at dele spændende nyheder og skabe gode faglige diskussioner sammen med hver enkelt af jer. Vel mødt!

Områdekort

Kender du ikke området? Dette kort viser dig vej, uanset hvor du kommer fra, og hvilket transportmiddel du benytter.

Vi ses på MEET Ullevaal den 25. april 2024!