SE HER – LEXIT HOLDER BLACK WEEK!

Få det nyeste indenfor CIJ-inkjet mærkningsprintere i Lexits Black Week.

PÅ LAGER NU – Benyt chancen for at effektivisere din produktionslinje med den robuste ink jet mærkningsprinter Markem-Imaje 9750. Med forenklet brugerflade, fokus på bæredygtighed, og høj kvalitet i kodningen er dette et sikkert valg til mellemstore og tunge produktionslinjer. Derudover er den 20% hurtigere end lignende printere!

I 9750-modellen finder du det seneste indenfor CIJ-teknologi, hvor vores udviklingsingeniører har taget endnu et skridt frem indenfor driftssikkerhed i kombination med optimering af «Total Cost of Ownership».

Ved bestilling i løbet af Black Week lover vi levering før jul, så først til mølle…

Se hvordan ink jet printeren fungerer

Ink jet printer 9750

Den industrielle Ink jet printer 9750 er designet til brug i fra mellemstore til tunge produktionslinjer, og forenkler brugervenligheden, bidrager til bæredygtighed, og forbedrer bekvemmeligheden gennem digitalisering.

9750 leverer klare, tilpasningsdygtige og sporbare koder, inclusive 2D-, QR-koder og DotCodes, som imødekommer kundernes stigende krav om synlighed i leverandørkæden.

Ink jet printeren printer koder med høj opløsning 20 % hurtigere end lignende printere. Jet Speed Control justerer automatisk blæk- og printer-variable for at sikre dråbeplacering, kvalitet og kodekonsistens… hver gang, selv på de vanskeligste underlag.

Den robuste Ink jet printer er udviklet, konstrueret og kvalificeret ud fra de mest moderne metoder, og giver teknologiforbedringer, som maksimerer oppetiden, reducerer vedligehold, og forenkler den daglige drift.

Service og support

Udnyt muligheden for at kombinere den nye ink jet printer med en af vores serviceaftaler, så du er godt rustet til næste år. Den vigtigste faktor for driftssikker og effektiv produktion er forebyggende vedligehold med planlagt serviceopfølgning.

Leje eller lease

Vi kan tilbyde forskellige finansieringsløsninger. Afhængigt af din produktion og driftstid, vil vores sælgere præsentere forslag til finansiering og tilbyde den bedste løsning til din virksomhed. Finansieringsløsningen kan enkelt inkluderes i en af vores serviceaftaler.

Du skal have specialister på holdet, og vi er klar!

Danmark

Peter Bach Christensen

+45 20 46 95 76

Sverige

Magnus Folcke

+46 (0)738 23 12 00

Norge

Ole-Jørgen Fauske

+47 928 34 135

Kontakt os