LexCloudPrint fra Lexit

Cloudbaseret etiketdesign og -udskrift

LexCloudPrint gør det let at designe og printe egne etiketter. En cloudbaseret, selvbetjent og stærk løsning til dig som har behov for at mærke og spore varer og udstyr. LexCloudPrint bruges i dag af de største aktører indenfor handel, transport, «blå blink» og industri – fordi den er enkel i brug og sørger for gnidningsløs og driftssikker håndtering af de forskellige printere, uanset placering og printerproducent*.

Design let dine egne etiketter.

Få fuldt overblik over status på printere og etiketter.

Håndterer labeldesign – uanset printer

Designværktøjet giver dig fuld kontrol over etikettens udseende. Layout, tekst, billedfiler og data fra ERP-systemet sættes sammen som du vil have det i en enkel og moderne brugergrænseflade.

LexCloudPrint konverterer dit design til det rigtige format og filtype tilpasset dine printere. På den måde kan du udskrive etiketten når du har brug for det, uafhængigt af lokation og printerproducent.

Hvad enten det er mærkelabels, prismærker, nummererede etiketter eller stregkoder, så finder du formatet i LexCloudPrint. Et komplet program til design af etiketter, med mulighed for at lave etiket skabeloner, eget etiketlayout og printerdesign.

Det er enkelt at tilføje stregkode, EAN, GTIN, QR og RFID på dine etiketter.

En effektiv og smidig udskriftsproces

Vores kunder sparer rigtigt meget tid og penge ved at håndtere hele processen i én og samme løsning. Ændringer kan laves af de ansatte, man behøver ikke at vente på eksterne konsulenter og ERP-leverandører. Med få tastetryk opdateres alle designfiler på tværs af lokationer, brugsområder og printerproducenter. Tilsammen giver dette en enorm effekt både for IT og produktion, og sørger for en effektiv og smidig udskriftsproces.

Uanset hvilke labelprintere du har, eller om du bruger printere fra forskellige leverandører, sikrer LexCloudPrint udskriften. Designet laves let med layoutværktøjet og sendes til printeren, uanset hvor den står placeret og hvor den kommer fra.

DESIGN

ETIKETTER

CLOUDBASERET

PRINT

Knytter alle printere sammen på et sted

Løsningen samler printere fra forskellige producenter i én og samme oversigt, og giver dig fuld kontrol over hele printerparken, uanset printertyper. Dette inkluderer tilhørende status og udskriftslog, så du kan holde styr på stregkodeetiketter.

Printkø og -log

LexCloudPrint giver et godt overblik over alle printjobs på tværs af printertyper. På den måde kan administratorer let se, hvilke printere der har udført de forskellige printjobs – hvornår og med hvilket design.

Vores kunder

LexCloudPrint bruges i dag indenfor mange forskellige områder:

  • I produktion til mærkning af varer
  • I transport til billetter og kvitteringer
  • I butik til mærkning af hyldeforkanter og prismærkning
  • I industri til mærkning af udstyr til udlån
  • I nødtjenesterne til RFID-mærkning af kritisk udstyr til brug i marken
  • I restaurantkæder til bestillinger fra nettet sendt til køkkenet (bon’er)

LexCloudPrint understøtter bl.a. etiketter, kvitteringer, RFID-etiketter og meget andet.

* Afvigelser og manglende understøttelse kan forekomme, afhængigt af produktionsår og producent.

Se hvor let det er at komme i gang

Printere fra Zebra

Solide printere fra Zebra sørger for sikre udskrifter

Printere fra Zebra er konstrueret til at være enkle, gnidningsløse og sikre. Takket være exceptionel udskriftskvalitet og holdbar konstruktion vil printerne fungere fejlfrit på de allerfleste brugsområder i mange år fremover.

Industrielle printere

Zebras højt ydende industrielle printsystemer er designet til at holde den kritiske drift uden afbrydelser og tåler tidens tand – både fysisk og teknologisk. Printerne er intuitive at integrere og betjene, og leverer intelligens og innovation for maksimal ydelse og forenklet fjernstyring.

Mobile printere

Zebras mobile printere har alle de nødvendige funktioner til at maksimere den tilhørende produktivitet og kundeservice. Butiksmedarbejdere kan på stedet udskrive alt fra hyldeforkanter til varemærkater, etiketter og salgskvitteringer. Printerne har avanceret teknologi og nyskabende design, som fører produktivitet, brugervenlighed og håndterbarhed op på et nyt niveau.

Kontakt os for mere information om LexCloudPrint og for at få en uforpligtende prøveperiode på 7 dage.