truck som kjører på et stort lager

Lager og logistik

Lexit leverer et bredt sæt af løsninger og produkter der kan sikre datafangst gennem hele logistikkæden og øge kvalitet og effektivitet i processerne. Målet er det rette produkt på rette sted og med maksimal oppetid. Vi har stor erfaring med alt det relevante hardware, såsom robuste håndterminaler, scannere/stregkodelæsere og etiketprintere, samt RFID og IOT udstyr, sensorer og løsninger. Vi tilbyder udstyr fra førende producenter, såsom Zebra og Honeywell, men også fra et bredt sæt af «udfordrere» blandt producenterne på markedet.

Derudover udvikler og leverer Lexit en række softwareløsninger til lager og logistik. Løsningerne kan enkelt integreres mod de fleste ERP, WMS eller transportsystemer, og har lave implementeringsomkostninger. Lexits egne løsninger dækker et bredt sæt af behov, der er relevante for de fleste virksomheder. Vi har endvidere specialekspertise indenfor levnedsmiddelbranchen, hvor der for eksempel er ekstra krav til sporing og mærkning. Vi har også en betydelig erfaring med mobility services og device management, hvor vi primært leverer en løsning fra SOTI, som er brancheførende internationalt på mobilitet og IoT-styring.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.