Labelprintere

Lexit har mange års erfaring med labelprintere til forskellige brancher og forskellige anvendelser. Et godt samarbejde med markedets største leverandører sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger, uanset hvad din virksomhed har brug for. Vi har et bredt udvalg af forskellige printere, spændende fra almindelige bordprintere til mobile printere og store industriprintere.

Valg af printer starter med etiketten

Når du skal vælge en labelprinter er det vigtigt at tage udgangspunkt i, hvilken/hvilke etiket(ter) du skal skrive på, og hvordan de skal se ud. Labelprinterne ligner ganske vist hinanden en del, men har forskellige funktioner og leveres i forskellige størrelser. Hvor længe etiketten skal kunne holde, og hvad slags påvirkninger den skal tåle, er også vigtigt for valget af printer. Vi har mange forskellige modeller til forskellige behov og ønsker.

Stationær eller bærbar printer – hvad er dit behov?

Vi leverer labelprintere til brug i mange forskellige brancher og til forskellige anvendelser. Vi har mange stærke stationære printere, som kan indsættes i lager- og logistikløsninger, men også både store og små mobile eller bærbare batteridrevne printere, som kan tages med rundt og udskrive der hvor behovet er. Vores printere tilbydes i flere modeller og udgaver og med forskellig ydelse, så de kan løse opgaven uanset miljø. Vi har også printere som kan printe RFID labels, hvor der kan lægges information i etikettens indbyggede RFID tag, samtidig med at der printes på den.

Ved hjælp af SOTI MobiControl (device management) softwaren kan vi også tilbyde meget stor sikkerhed i vores printere. Her kan printeren fjernstyres og låses, så uvedkommende ikke kan logge sig ind eller bruge den som en bro til at komme ind i de øvrige systemer.

Printere til forskellige miljøer

Der er forskel på om en printer skal bruges stationært på et kontor, i et butiksmiljø, ude i produktionen eller fastmonteret på en gaffeltruck, og det er vigtigt at tage højde for dette ved anskaffelse af en ny printer. Vi hjælper dig med at finde den rigtige printer til din virksomhed og anvendelse.

I vores sortiment er der også specialudviklede printere som kan tåle større temperaturforskelle og fugt. Herunder findes antibakterielle printere, der kan bruges i særligt følsomme miljøer hvor bakterier ikke må forekomme (for eksempel på hospitaler).

Kontakt os for at få undersøgt dit behov for printerløsning.

PRODUCENTER

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.