rekke med kiosker på en restaurant
Share on facebook
Share on linkedin

Selvbetjeningskiosker digitaliserer kundeoplevelsen

Sunset Boulevard er en danskejet fastfood-kæde med over 40 restauranter fordelt i hele Danmark, en på Færøerne og en på Grønland. Sunset er kendt for høj kvalitet og for at servere frisklavede sandwich og burgere.

LØSNING LEVERET

Special designet kiosk til bestilling og betaling. Kiosken er designet fleksibelt og kan leveres i tre forskellige modeller, hhv. som gulv, disk og væg model. I kiosken er indbygget touch skærm, PC, scanner, bon printer og betalingsterminal.

Sunset Boulevard har tegnet en on-site service aftale med Lexit som betyder, at der altid er nogen klar til at rykke ud og servicere kiosker, så de i tilfælde af fejl ikke står stille ret længe.

Effektiviserer bestillingsprocessen

Sunset Boulevard har med kioskerne tilføjet endnu en bestillingsform, i erkendelse af at gæsterne bliver mere og mere digitale. Ud over den personlige betjening ved kassen kan gæsterne nu også i ro og mag bestille deres måltid. Det effektiviserer bestillingsprocessen og giver samtidig gæsten en bedre oplevelse og præsentation af udvalget.

I samarbejde med Sunset Boulevard har Lexit udviklet selvbetjeningskiosker som passer til netop Sunset Boulevards behov og restauranter.

Nu kan kunden bestille og betale uden kø for herefter blot at vente på at maden bliver klar. Personalet i restauranterne kan fokusere på at lave mad og servicere gæsterne, i stedet for at skulle taste bestillinger og modtage betaling.

kiosk for bestilling i restaurant
«– Digitalisering handler for os mere om at gøre tingene smartere og anderledes, end at erstatte mødet mellem gæst og medarbejder. Med selvbetjeningskioskerne ser vi samtidig en mulighed for at være til stede for gæsten på en anden måde, siger Lars Hørlyck Sørensen, IT Chef Sunset Boulevard.»
skjermbilde på kiosk

Gæsterne bliver mere og mere digitale

– Vores gæster er digitale og vi har med selvbetjeningskioskerne givet dem muligheden for endnu en bestillingsform, som har vist sig både effektiv og med større værdi pr. transaktion. Derudover giver det vores personale muligheden for at bruge tiden anderledes end tidligere – dog stadig med fokus på at være noget for gæsten, da den personlige kontakt på ingen måde må forsvinde, siger Lars Hørlyck Sørensen, IT Chef Sunset Boulevard.

Sideløbende med implementering af Kiosker hos Sunset Boulevard meldte Corona sin ankomst og har gjort løsningen endnu mere aktuel, fordi gæsten kan bestille og betale sin ordre uden at skulle tæt på personalet. Gæsterne kan ekspederes og serviceres på Corona-sikker afstand.

 

CEO – LEXIT GROUP KONSERN

Sjur Skjæveland

Skjæveland har vært CEO for Lexit-konsernet siden august 2019. Før han tok over ledelsen av Lexit, var Skjæveland leder for strategi og forretningsutvikling i Orkla Confectionery & Snacks, et av forretningsområdene i Orkla-konsernet. Han har bred internasjonal erfaring fra ulike leder-, rådgiver- og styreroller innen merkevarer, næringsmidler, media, teknologi og management consulting fra blant annet Schibsted og Bain & Co. Skjæveland har en mastergrad i internasjonal business fra Columbia University i New York, samt en bachelor fra Universitet i Oslo i tillegg til å ha gjennomført executive utdanning med IMD.

Mr. Skjæveland has been CEO of Lexit Group since august 2019. Before Lexit, he was Head of Strategy and Business Development at Orkla Confectionery & Snacks, a division of the Orkla Group, the leading FMCG-company in the Nordics. Prior experience includes leadership roles at Schibsted and Bain & Co. He has extensive international experience from different leadership, advisory and board positions in FMCG, media, technology and management consulting. He holds a Master Degree in International Finance and Business from Columbia University in NYC and a Bachelor Degree from the University of Oslo.