Share on facebook
Share on linkedin

Kollektiv trafik

Den kollektive trafik er et særdeles vigtigt og interessant kundesegment for Lexit – og har været det i mange år. Den stadige digitalisering kræver kvalitetsrigtigt og tilpasset udstyr, noget vi sammen med vores partnere efterhånden har fået meget erfaring i at levere. For eksempel anvender Entur, en af de største norske aktører i branchen, udstyr fra Lexit i deres billetløsning på alle tog i Norge.

Fælles for alle aktører i denne branche er, at de stiller strenge krav både til os som organisation, og til udstyret, vi leverer. Togselskaberne arbejder døgnet rundt – og udstyret er i brug til enhver tid. Det samme gælder flyselskaberne. Resultaterne viser, at både Lexit og udstyret leverer, som oftest ved at alle parter i projektet bidrager aktivt gennem hele processen. Erfaringen viser, at god teknisk kompetence har givet succes, ikke bare i leverance af de offentlige kontrakter, men også ud mod de mange andre kunder vi har. Kompetenc og kapacitet er vores prioritet og spydspids i alle sektorer – både offentlig og privat.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.

CEO – LEXIT GROUP KONSERN

Sjur Skjæveland

Skjæveland har vært CEO for Lexit-konsernet siden august 2019. Før han tok over ledelsen av Lexit, var Skjæveland leder for strategi og forretningsutvikling i Orkla Confectionery & Snacks, et av forretningsområdene i Orkla-konsernet. Han har bred internasjonal erfaring fra ulike leder-, rådgiver- og styreroller innen merkevarer, næringsmidler, media, teknologi og management consulting fra blant annet Schibsted og Bain & Co. Skjæveland har en mastergrad i internasjonal business fra Columbia University i New York, samt en bachelor fra Universitet i Oslo i tillegg til å ha gjennomført executive utdanning med IMD.

Mr. Skjæveland has been CEO of Lexit Group since august 2019. Before Lexit, he was Head of Strategy and Business Development at Orkla Confectionery & Snacks, a division of the Orkla Group, the leading FMCG-company in the Nordics. Prior experience includes leadership roles at Schibsted and Bain & Co. He has extensive international experience from different leadership, advisory and board positions in FMCG, media, technology and management consulting. He holds a Master Degree in International Finance and Business from Columbia University in NYC and a Bachelor Degree from the University of Oslo.