Share on facebook
Share on linkedin

kiosker

De fleste kender efterhånden kioskerne fra de store fast food kæder, men selvbetjente kiosker er meget mere end kun det. Vi arbejder tæt sammen med forskellige leverandører og kan specialtilpasse forskellige kiosk-løsninger efter kundernes ønsker og behov. Vi tilbyder ekspertise og specialviden helt fra idéstadiet til den færdige kiosk. Vi har solid teknisk kompetence inhouse til at løse både store og små opgaver, også hvad angår tillægskomponenter såsom printere, RFID-udstyr, stregkodelæsere, kamera, og forbrugsmaterialer som bonruller og billetter.

Value-Added Partner

Med kundernes ønskeseddel i fokus skræddersyr vi brugervenlige og solide kioskløsninger og udvælger kvalitetsprodukter fra øverste hylde blandt de store leverandører. Vi har stor erfaring og solid kompetence på forskellige produktområder, og er ikke bundet til et bestemt mærke eller en bestemt leverandører.

Fritstående kiosker

Lexit har et bredt udvalg af fritstående kiosker. Det brede sortiment af modeller gør, at vi kan finde en model som passer ind i dit miljø, både hvad angår design og funktionalitet. Kioskerne kan leveres som rene informationskiosker, eller med ekstraudstyr som stregkodelæser, NFC, bankterminal, billett/bonprinter, kamera, etc. Vi er dygtige til at tilpasse til kundernes ønsker, og efterstræber altid at imødekomme behov for specifikke løsninger.

Nogle af vore kioskmodeller

Vægmonterede kiosker

Mange ønsker sig kiosker, men har ikke plads til store gulvmodeller. Vi kan levere et udvalg af vægmonterede kiosker med forskellige skærmstørrelser. Disse kiosker optager minimalt plads, men kan indeholde de samme muligheder som større gulvmodeller.

Kundetilpassede kioskmodeller

Lexit leverer ikke bare standard kioskmodeller, men kan også udvikle kundespecifikke modeller ud fra kundernes ønsker og behov. Vi hjælper kunderne gennem hele udviklingsprocessen fra tegnebrædtet, via prototype, til det endelige færdige produkt. Vi har gode kontakter hos flere forskellige af de førende producenter på POS-markedet, så vi sammen kan nå frem til en løsning som passer til netop dig.

Udendørs kiosker

Vi leverer også kiosker som kan stå udendørs. Dette kan være rene informationskiosker, drive-through eller betalingsløsninger. Der kræves en del af kiosker, som skal stå ude i det nordiske klima. Materialer og komponenter skal kunne tåle ekstreme temperaturer og meget fugt. Vi anvender produkter fra verdensførende producenter på dette område, og har både erfaring og viden til at udvælge de rigtige modeller til hver enkelt løsning.

En kioskleverance vil som regel være et længerevarende projekt. Det er mere komplekst end bare at levere en standard POS-løsning at nå frem til den rigtige løsning for kunden. Vi hjælper og guider kunderne gennem hele denne proces. Dette skaber forudsigelighed og sikkerhed og sikrer at vi sammen finder den bedste og helt rigtige kioskløsning. Vi tilbyder tilbydes også service på alle kiosker vi leverer.

Producenter

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.

Andre kundereferencer