SELVBETJENINGS KIOSKER OG KASSER

Er du fokuseret på den gode kundeoplevelse, ønsker du at reducere kødannelse, og drømmer du om mersalg? Så er en selvbetjent kasse løsningen!

Markedet for selvbetjente løsninger er i hurtig vækst – både kiosker og kasseløsninger. Stadig flere butikker, restauranter og servicevirksomheder kan se gevinsten i at investere i disse effektive kasseløsninger. Fremtidens kasseløsninger foregår på kundernes præmisser, i eget tempo – og med mindst mulig kø. Samtidig er de omkostningseffektive og salgsdrivende. I en bestillingssituation (for eksempel hos de store restaurantkæder) ser vi, at mersalget øges, hvis kunderne kan stå i fred og ro og foretage deres bestilling.

De traditionelle kassepunkter kan ofte være en udfordring pga. kødannelse, særlig i højsæsonen og myldretiden. Selvbetjente kasser og kiosker reducerer ikke bare kødannelsen, men gir også et smidigt flow omkring betalingssituationen, og sørger for at kunderne selv kan checke deres varer ud hurtigt og nemt.

Skræddersyede løsninger
Med fokus på kundeoplevelsen skræddersyr vi brugervenlige og solide kiosk- og kasseløsninger, og vælger kvalitetsprodukter fra øverste hylde blandt de store leverandører. Vi tilbyder ekspertise og detaljekundskaber helt fra idé-stadiet til færdig kiosk/kasseløsning. Vi har solid teknisk kompetence inhouse i at løse både store og små opgaver, også hvad angår tillægskomponenter såsom printere, RFID-udstyr, stregkodescannere, kamera og forbrugsmaterialer som bonruller og billetter.

På kundelisten har vi alt fra forskellige butikskoncepter til store restaurantkæder, museer og lufthavne. Af selvbetjente løsninger kan vi levere det meste, som for eksempel billetkiosker, infokiosker, kiosker/kasseløsninger til bestilling og betaling af mad, kiosker/kasseløsninger til scanning og betaling af varer (også kaldet self checkout/selvudcheckning), løsninger til pick-and-collect, kioskløsning til afhentning af mad (takeaway) m.m.

selvbetjent kasse med vin i bakgrunn

Hvorfor vælge en selvbetjent løsning?

Selvbetjenings kasser (kioskløsninger) er et naturligt led i udviklingen af smarte og fremtidsrettede løsninger til effektivisering af bestillings- og købsprocessen.

Løsningerne er omkostningseffektive og salgsdrivende, når der vælges den rigtige løsning som er tilpasset miljøet den skal bruges i. Kunderne slipper for kødannelse, og kan bestille/handle varer hurtigt og effektivt. De ansatte får bedre tid til service ude i butikken og kan bruge ressourcerne på andre vigtige opgaver.

Med tanke på Coronasituationen er de selvbetjente løsninger også et tidsrigtigt valg i forhold til at reducere smittefaren.

Forbedrer kundeoplevelsen

Lexit leverer både standard kiosk- og kassemodeller, men i høj grad også kundespecifikke løsninger. Vores ekspertise som partner strækker sig hele vejen fra design og opbygning til installation og drift gennem partnere og forhandlere – og altid med fokus på at skabe de bedste kundeoplevelser.

Vi har gode kontakter hos flere forskellige producenter som er førende indenfor POS-markedet, så vi sammen med kunden kan finde frem til den løsning som er mest effektiv og kundevenlig. Vi har oparbejdet en solid portefølje af selvbetjente kiosk- og kasseløsninger til forskellige brancher, og kender succesfaktorerne for en vellykket selvbetjent løsning.

Vores selvbetjente kiosk- og kasseløsninger gør det muligt at skabe nye kundeoplevelser, og sørger samtidig for omkostningseffektive og attraktive bestillings- og betalingsløsninger til folk i bevægelse. Den rigtige kasseløsning vil give en mærkbar gevinst og er som regel indtjent på nogle få måneder.

Hvad er en selvbetjent kiosk/kasseløsning?

En selvbetjent løsning består af forskellige typer hardware (f.eks. touchskærm, stregkodescanner, printer/kvitteringsskriver, betalingsterminal, stativ, bord osv.) og software sat sammen og tilpasset et givet miljø eller brugsområde.

Det kan være billetkiosker til museum, infokiosker til shopping centre, kasseløsninger (self checkout/selvudcheckning) i madbutikker, kiosker/kasseløsninger til udskrift af bagagelabels i en lufthavn, løsninger til pick-and-collect, kioskløsning til afhentning af mat på restauranter (takeaway) m.m. Fællesnævneren for alle løsningerne er, at kunden/brugeren opererer på egen hånd og enkelt kan navigere sig gennem købsprocessen uden hjælp.

Nogle af vore kioskmodeller

selvbetjente kiosker og kasser

Vægmonterede kiosker

Mange ønsker sig kiosker, men har ikke plads til store gulvmodeller. Vi kan levere et udvalg af vægmonterede kiosker med forskellige skærmstørrelser. Disse kiosker optager minimalt plads, men kan indeholde de samme muligheder som større gulvmodeller.

Kundetilpassede kioskmodeller

Lexit leverer ikke bare standard kioskmodeller, men kan også udvikle kundespecifikke modeller ud fra kundernes ønsker og behov. Vi hjælper kunderne gennem hele udviklingsprocessen fra tegnebrædtet, via prototype, til det endelige færdige produkt. Vi har gode kontakter hos flere forskellige af de førende producenter på POS-markedet, så vi sammen kan nå frem til en løsning som passer til netop dig.

Self checkout

Løsninger til for self checkout er i vækst, og stadigt flere brancher tager disse i brug. En løsning til selvudcheckning er en selvbetjent kasseløsning, som giver kunden mulighed for at gennemføre sin egen transaktion uden hjælp fra en ansat. Den består af en touchskærm, stregkodescanner og betalingsterminal samt bænk/bord til varer/produktet. Du finder løsningen i forskellige dagligvarebutikker, sportsbutikker og i lufthavne (taxfree). Løsningen kaldes også selvscanning eller self scan.

Lexit har gennem flere år oparbejdet en omfattende viden og erfaring i at skræddersy denne type selvbetjente kasseløsninger til forskellige brancher. Sammen med vores solide leverandører sørger vi for, at din selvudchecknings-løsning designes og konfigureres efter dit ønske og behov. Vi er en samarbejdspartner du kan læne dig op ad helt fra rådgivning, opbygning og montering, til færdigt produkt og fremtidig opfølgning med support fra eget teknikerteam.

utendørs selvbetjent kiosk

Udendørs kiosker

Vi leverer også kiosker som kan stå udendørs. Dette kan være rene informationskiosker, drive-through eller betalingsløsninger. Der kræves en del af kiosker, som skal stå ude i det nordiske klima. Materialer og komponenter skal kunne tåle ekstreme temperaturer og meget fugt. Vi anvender produkter fra verdensførende producenter på dette område, og har både erfaring og viden til at udvælge de rigtige modeller til hver enkelt løsning.

En kioskleverance vil som regel være et længerevarende projekt. Det er mere komplekst end bare at levere en standard POS-løsning at nå frem til den rigtige løsning for kunden. Vi hjælper og guider kunderne gennem hele denne proces. Dette skaber forudsigelighed og sikkerhed og sikrer at vi sammen finder den bedste og helt rigtige kioskløsning. Vi tilbyder tilbydes også service på alle kiosker vi leverer.

Fast food løsning

Vi har effektive løsninger til fast food branchen, som afhjælper kødannelse og erfaringsmæssigt giver mersalg.

Kunderne kan i fred og ro manøvrere rundt i menuerne og vælge hvad har lyst til, uden at have andre utålmodige kunder på nakken. Kundeoplevelsen forbedres ved at hele bestillingsoperationen, inclusive betaling, sker i kioskløsningen, uden at man skal til kasseterminalen.

Bestillingskioskerne kan leveres både enkelt- og dobbelt/tosidigt (dual-kiosk).

Se kundecases for Burger King og Sunset Boulevard nederst på siden.

Producenter

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.

Andre kundereferencer