JASA SLEEVER SOLUTION

Forbrugerne i dag søger enklere løsninger, og i fødevaresektoren ses dette tydeligt i form af den enorme vækst i udbuddet af levnedsmiddelprodukter. Ikke bare skal indholdet være “praktisk”, der stilles også stadigt højere krav til emballagen. Som resultat af dette øges brugen af emballageformer med papomslag og -hylstre. Disse forbrugervenlige løsninger opfylder behovet for information og deklarationer og kan nemt fjernes, når varen skal bruges. Denne type papløsninger håndteres ofte i en manuel proces, men med sleever solution maskinen kan pakkelinjen let automatiseres, hvilket giver store fordele.

Lexit har agenturet i Norge og Sverige på JASA sleever solution. Dette er en maskine til allround løsninger for alle pap-yderpakninger med to eller tre sider (sleeve, omslag, hylstre) og er primært designet til fødevareproducenter som har behov for en alsidig og fleksibel maskine.

Yderforpakning

Jasa Sleever Solution – automatisering af pakkeprocessen

Denne maskine er den perfekte allround-løsning til alle paphylstre med to eller tre sider (sleeve, bøjle, etc.) og er primært designet til fødevareproducenter som har behov for en alsidig og fleksibel maskine. Maskinen er modulært opbygget. Der er et ind- og udføringsmodul (transportør) som sikrer enkel integration i eksisterende produktionslinie. Hjertet i maskinen er kassetteenheden, som er modulet hvor selve pakningen foregår. Kassetten er tilpasset hvert enkelt hylsterformat, hvilket gør at brugeren kan skifte emne fra et format til et andet i løbet af få minutter. Maskinen håndterer op til 50 pakker i minuttet, har kort omstillingstid, et hygiejnisk design, og er meget enkel at betjene via et touchdisplay. Dette er en kompakt plug-and-play maskine, som er PLCS-styret og som let kan integreres i enhver eksisterende emballagelinie.

Hvad der menes med PLC-styret?
PLC står for Programmable Logic Control (programmerbar logisk styring).

Se kartonpakning med JASA sleever solution

Se sleever-maskinen effektivt «konvolutt»-pakker fisk.

Se sleever løsning til salatretter.

Se Sleever løsning til pølsepakker.

Automatisk påføring af pap-yderemballage

JASA Sleever Solutions står for innovation, kvalitet og fleksibilitet indenfor emballageteknologi. De har specialiseret sig i at udvikle og producere vertikale emballagemaskiner og pakkelinjer.

  • En fleksibel og alsidig løsning til automatisk håndtering af bægre og yderpap, som effektiviserer pakkelinjerne
  • Maskinen behandler op til 100 enheder pr minut
  • Kort omstillingstid mellem formaterne, max. 5 minutter
  • Den har et hygiejnisk design og er let at betjene
  • Gennemsnitlig tilbagebetalingstid < 1 år
To pakker med mat foran en industrimaskin

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.