IOT SENSORER

Internet of Things (IoT) – eller tingenes internet – bliver en stadig større del af vores hverdag, både hjemme og på arbejdspladsen. Behovet for information og data bliver vigtigere for at kunne forenkle og forbedre processerne omkring de produkter og tjenester vi tilbyder. Ved at bruge IoT, herunder RFID og smarte sensorer, kan vi sende data til skyen uden menneskelig interaktion, indsamle data, analysere og bruge dataene smartere.

Temperaturlogning

Positionering og sporing

Rapportering af produktionshastighed

Lexit er din komplette leverandør af IoT- og RFID løsninger. Med vores hardware partnere og egenudviklet software kan vi bygge løsninger der kan forbedre dine processer.

Se vores IoT-løsninger

Producenter

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.