Hender som bruker en telefon og en illustrasjon som ligger over

IOT & RFID

Internet of Things (IoT) – eller tingenes internet – bliver en stadigt større del af vores hverdag, både hjemme og på arbejdspladsen. Behovet for information og data bliver vigtigere for at kunne forenkle og forbedre processerne omkring de produkter og tjenester vi tilbyder. Gennem brugen af IoT, herunder RFID og smarte sensorer, kan vi sende data til skyen uden menneskelig interaktion, samt indsamle data, analysere og bruge dataene smartere.

Lexit er din komplette leverandør af IoT- og RFID-løsninger. Med vores hardware partnere og egenudviklet software kan vi bygge løsninger der kan forbedre dine processer.

Temperaturlogning

Der er behov for temperaturlogning og temperaturovervågning i alt fra produktion og lagring af levnedsmidler til overvågning af værktøj og ejendele. Behovet for information har aldrig været større, og der kræves mere og mere dokumentation for at oprettholde kvaliteten af produkter og tjenester.

To telefoner foran et bilde av frossen fisk og skalldyr

Driftssikkert og omkostningseffektivt

Med vores løsninger til logning og overvågning af temperatur får du en driftsikker og omkostningseffektiv løsning med gode, kvalitetssikrede produkter. Vi har direkte kontakt med hardware producenterne som sikrer os den nødvendige tilgang til produktinformation og dokumentation, der kræves for at forstå produkterne. Vores løsninger kommunikerer direkte med IoT enhederne, hvilket gør at vi har fuld kontrol med, hvordan de skal fungere og hvilke data vi vil hente ud.

Alle indsamlede data ligger i vores cloudbaserede IoT database, hvilket giver dig umiddelbar adgang til dataene i realtid.

Positionering og sporing

Sporing og sporbarhed er blevet en vigtig faktor i de fleste brancher. Udstyr af stor værdi, der pludselig er forsvundet, og mangel på overblk og kontrol, er problemstillinger vi ofte støder på ude hos kunderne. Derfor har vi sammen med vores hardwareproducenter udviklet løsninger som kan give kunderne oversigt over deres ejendele, fuld sporbarhed og hurtig kontrol til en fornuftig pris. Enhederne snakker direkte med vores cloudløsninger, så vi kan få førstehåndsinformation fra sensorerne.

Produktion

Vi har specielt til vores kunder i levnedsmiddelbranchen udviklet vores egen IoT løsning til overvågning af produktionshastighed for produktionslinien. Vores LexIoT boks sørger for data til indrapportering af, hvor mange enheder der produceres, og hvor hurtigt produktionslinien kører.

Dataene rapporteres ind til vores cloudtjeneste, og kan nemt sendes videre til analysering og visning i realtid via BI-løsninger.

Trykkpresse og en person som jobber med å trykke etiketter

Hvad er BI-løsninger?

Business Intelligence eller BI er et samlebegreb for, at man ved hjælp af store datamængder eller rådata kan få uddraget, fremvist og visualiseret samlende information. Denne information bruges ofte til at give forretningsforståelse og beslutningsstøtte i en organisation. Med moderne BI systemer har man mulighed for at vise dynamiske rapporter tilpasset hver enkelt bruger, så man hurtigt kan få indsigt i den aktuelle situation.

RFID LØSNINGER

Nu kan du forenkle udleveringen af forbrugsmaterialer, værnemidler og værktøj til dine projekter. Med vores RFID-løsninger til udleveringsregistrering kan de ansatte på arbejdspladsen hente materialer fra lageret uden at skulle scanne/registrere varerne. Det aflæses automatisk, hvilke varer der hentes fra lageret, ved hjælp af RFID-teknologi og udleveringerne registreres til det projekt, medarbejderen arbejder på.

En hånd som holder en håndterminal som skanner en strekkode

Materialeudlevering til projekt via RFID

Nu kan du forenkle udleveringen af forbrugsmaterialer, værnemidler og værktøj til dine projekter. Med vores RFID-løsninger til udleveringsregistrering kan de ansatte på arbejdspladsen hente materialer fra lageret uden at skulle scanne/registrere varerne. Det aflæses automatisk, hvilke varer der hentes fra lageret, ved hjælp af RFID-teknologi og udleveringerne registreres til det projekt, medarbejderen arbejder på.

Vareoptælling med RFID

Ved at bruge RFID-teknologi ved vareoptællinger, vil du med få midler kunne skære den tid, du bruger på optælling, ned fra to dage til to timer! Ved at opmærke alle dine varer med RFID, kan du aflæse dine varer trådløst, og afstemme din registrering af lagerbeholdninger.

Mærkning og sporing af tekstiler

Vi har skræddersyede løsninger til mærkning og sporing af alle typer tekstiler – arbejdstøj, gulvmåtter, sengetøj, duge, gardiner og lagner. Følg tekstilernes vej fra lager til bruger/kunde, til rengøring på vaskeri, og retur til bruger/kunde.

Portalløsninger til vaskeri og lager, og håndholdte enheder til ind og udlevering af tekstiler sørger for, at det aldrig har været enklere at holde styr på tekstiler.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.

Andre kundereferencer