Ingrediens- og varedeklarations håndtering

Vores løsning til ingredienshåndtering og varedeklaration (Recipe Explorer) leveres af Lexits datterselskab, Foptec AB. Selskabet holder til sammen med Lexit Group Sverige i Mølnlycke lige udenfor Gøteborg, og drives af stifterne selv. Løsningerne leveres i samarbejde med Lexit Groups salg- og serviceorganisation. Foptec har også udviklet en løsning til at håndtere leverandørevalueringer, revisioner og certifikater (Foptec Forms).

Foptec Recipe Explorer

Foptec Recipe Explorer er en af markedets førende IT-løsninger til levnedsmiddelproducerende virksomheder. Programmet tilbyder komplet håndtering af ingredienser, recepter, ingredienslister, varedeklarationer, produktblade, produktionsplanlægning, prisberegninger, dokumenthåndtering samt validering af vareinformation mod GS1 via Validoo i Sverige og TradeSolution i Norge.

Foptec Forms

Foptec Forms bruges til at lave webbaserede dynamiske spørgeskemaer – spørgeskemaer hvor svaret på et spørgsmål styrer, hvilke øvrige spørgsmål du behøver at svare på. Vores kunder i levnedsmiddelbranchen bruger Foptec Forms til at håndtere leverandørevalueringer, revisioner og certifikater.

Recepthjälpen

Sammen med Lyckeby Culinar har vi udviklet «Recepthjälpen», et unikt værktøj som hjælper Culinars kunder med at hente specifikationer og digitale data, skabe produktionsrecepter, produktspecifikationer, ingrediensliste, deklarationsforslag med mere, til deres slutprodukter.

Læs mere om «Recepthjälpen» her.