GRØNT AFTRYK – INDUSTRIEL MÆRKNING MED MERE MILJØVENLIGT BLÆK

Ink jet mærkningsprintere med nyt MEK-frit blæk

Indenfor industriel mærkning har man historisk set brugt stærke opløsningsmidler for at opnå en god vedhæftning. Den teknologiske udvikling har skabt fremskridt på Ink jet mærkningsprintere, men Markem-Imaje har derudover også investeret meget tid, kraft og penge i at udvikle nyt miljøvenligt blæk. I dag kan vi hos Lexit tilbyde dig de mest moderne løsninger indenfor ink jet mærkningsprintere sammen med de mest bæredygtige muligheder for blæk og additiver.

Ny standard for blæk

Med de nyeste typer blæk har Markem-Imaje sat en helt ny standard for miljøvenligt blæk. Disse nye blæktyper giver lige så god eller i nogle tilfælde bedre vedhæftning, sammenlignet med tidligere kvaliteter, der indeholder stærke opløsningsmidler.

Reduceret forbrug minimerer driftsomkostningerne

De nye typer blæk giver dig mange vigtige konkurrencefordele. Du får lavere driftsomkostninger, da du reducerer dit blækforbrug med op til 50%. Derudover får du et bedre arbejdsmiljø, da du fuldstændig undgår den stærke lugt fra MEK).

Finansiér din printer direkte gennem Lexit

Vi kan tilbyde en finansiel løsning direkte til vores kunder uden at involvere banker eller finansieringsselskaber. Ved at bruge vores løsninger kan du som kunde samle printer, forbrugsvarer og service i en samlet pakke. Du får et tydeligt overblik over omkostningerne til dit mærkningsudstyr med en faktureret leje hver måned. Kontakt os, så fortæller vi mere om vores finansielle løsning.

Vores bæredygtige printere skåner både miljøet og virksomhedens operatører og giver en endnu bedre TCO (Total Cost of Ownership).

Kombinationen af MEK-fri blæk og mulighed for selv at skifte servicemoduler giver besparelser på op til 40-60%.

Vedvarende kvalitet og driftssikkerhed med MEK-frit blæk i vores Ink jet mærkningsprintere

Service & support

Sørg for at tegne en serviceaftale på din nye inkjetprinter. Den vigtigste faktor for maksimal oppetid på printeren er forebyggende vedligehold med planlagte servicebesøg.

– Vi sørger for, at din produktion ikke stopper.

Lej eller lease

Vi tilbyder skræddersyede finansieringsløsninger, som passer til dit behov. Finansiering af printere kan med fordel kombineres med en af ​​vores serviceaftaler.

– Du får en pålidelig og kvalitetssikret helhedsløsning.

KONTAKT OS om MILJØVENLIGT BLÆK OG MÆRKNINGSUDSTYR