Industriel kodning og mærkNing

Lexit tilbyder solide løsninger til effektiv mærkning: Mærkeudstyr og software til produktion og andre industrielle arbejdsprocesser. Vi sikrer, at forbrugsmaterialer, mærkeudstyr og IT-løsninger fungerer godt sammen.

Lexit har overtaget Markem-Imajes (MI) distribution af produkter og løsninger i Norge, Sverige og Danmark. Med dette har vi udvidet vores portefølje med flere spændende kvalitetsprodukter som inkjetprintere, voksprintere, folieprintere, etiket-applikatorer og palle-mærkere.

Desuden tilbyder Lexit, gennem datterselskabet Foptec, markedets bedste softwareløsning til ingrediensberegninger og deklarationshåndtering, der understøtter kvalitetsarbejdet og produktudviklingen i virksomheder med fokus på fødevareindustrien.

ANVENDELSESOMRÅDER

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.