INDUSTRI PC

Lexit har stor erfaring med industri PCer til brug i produktion og hårde miljøer, hvor der kræves en høj IP rating. Her har vi noget for enhver smag, uanset hvor robust maskinen behøver at være. I vores sortiment findes PCer som vi har udviklet i samarbejde med vores leverandører på baggrund af kunders ønsker og erfaringer. Af samme grund er dette velafprøvede og -testede løsninger som har været i brug længe, og som er kvalitetstestet af vores kunder. Skulle det være sådan at vores løsninger ikke passer lige til dig, har vi en tæt dialog med vores producenter, så vi altid kan finde en løsning som passer til dit behov.

Industri PC til brug i produktion

I produktionslinier er det uhyre vigtigt at kunne stole på de forskellige komponenter som tilsammen bidrager til færdiggørelsen af produktet. Her har vi et godt sortiment at vælge fra, med forskellige størrelser skærm, udformning af hardwaren, og ikke mindst hvor meget produktet kan holde til. Vi kan levere PCer som tåler direkte vandsprøjt, til ren zone i produktionen, samt enheder der bare tåler fugtigt miljø ved en produktionslinie. Vores industri PCer er velafprøvede ude i produktionen hos flere af vores kunder, noget som har givet os et god kendskab til hvad der fungerer og hvad der ikke gør.

Industri PC til lager

Er der behov for industri PC til lageret, har vi et særligt sortiment til dette, når den industrielle PC ikke behøver at have fuld IP rating. Her er det kun fronten som er ekstra beskyttet, hvilket gør den mere robust end en almindelig skærm. Dette er også noget billigere end en skærm med fuld indkapsling. Sådan en robust skærm kan være nyttig på et lager med hårdt miljø, hvor skærmen kan komme i kontakt med forskellige genstande ved brugen.

Industri PC som stempelur

Gennem et godt og tæt samarbejde med vores producenter har vi udviklet en mindre industri PC, som passer perfekt som stempelur. Her kræves en høj IP rating af selve touch-området, så der ikke opstår skader på skærmen, eftersom den er hyppigt i brug.

Industri PC til våde miljøer og miljøer med krav til høj IP rating

Våde miljøer kræver meget af produktet. Sammen med vores producenter har vi udvalgt nogle enheder i forskellige størrelser som opfylder kravet om høj robusthet. Disse dækker behovet for total beskyttelse mod vand ved for eksempel håndtering af fisk. Denne type PC har ingen blæser og er helt tætte, så de kan spules rene med vand uden at tage skade af det. Derfor kan de trygt bruges i hårde miljøer hvor der er fugtigt eller vådt hele tiden.

Flasker som kjøres på bånd i et industrilokale og to industri-pcer foran

PRODUCENTER

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportafdeling som yder telefonsupport, service/reparation af produkter på eget serviceværksted, samt bistår kunder on-site. Hvis din virksomhed har udstyr der er kritisk for driften af virksomheden, har vi også mulighed for at udføre præventivt vedligehold. Vores service- og supportafdeling består af en serviceorienteret koordinator og flere dygtige certificerede serviceteknikere.

Eje, leje & as-a-service

Vi vil gerne hjælpe vore kunder med at opnå en mere effektiv drift. Vores løsninger kan kræve investeringer i industriel hardware, mærkningsudstyr eller andet. Hvis det ønskes, kan vi bidrage med finansieringsløsninger, både i form af ren leje/leasing, leje kombineret med en SLA/serviceaftale, og også integrerede as-a-service aftaler, som kan inkludere software-komponenterne i løsningerne. Tag kontakt til os, så hjælper vi dig med vurderingen af hvad der er den bedste løsning til dine behov.